Özel öğrenciler KO-MEK Mutfağında

Kocaeli 26.02.2019 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Özel öğrenciler KO-MEK Mutfağında

KO-MEK Mutfağında Mancarlı Pide yapmayı öğrenen Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nin öğrencileri keyifli ve unutulmaz bir gün geçirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde eğitim veren Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nin özel öğrencileri, KO-MEK Mutfağına konuk oldu. Mancarlı pide yapan öğrenciler kendileri için düzenlenen etkinliklerle unutulmaz bir gün geçirdi. EN GÜZEL MANCARLI PİDEYİ ONLAR YAPTI Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, eğitmenleriyle birlikte KO-MEK Köseköy Kurs Merkezi’ne konuk oldu. 17-35 yaş arasındaki 45 özel öğrenci KO-MEK Mutfağında Kandıra’nın ülkeye mal olmuş ünlü Mancarlı Pidesini yapmayı öğrendi. KO-MEK Usta öğreticilerinin gözetiminde hamur açan öğrenciler, başarıları ile alkışları hak etti. HEM EĞLENDİLER HEM PİDE YAPTILAR Pidelerin yapılması aşamasında KO-MEK Usta öğreticileri mini bir yarışma düzenledi. “En güzel pideyi kim yapacak” sorusunun ardından özel öğrenciler için hem eğlence hem de keyifli bir rekabet başladı. Yarışmanın sonunda ise tüm öğrenciler birinci olarak ilan edildi. Son derece güzel bir gün geçiren ve eğlenen öğrencilerin mutluluğu ise gözlerinden okundu. “Bugün KO-MEK’te çok eğlendim. Bizi burada çok güzel ağırladılar” diyen Tolga Saraca’ya diğer arkadaşları “Herkes KO-MEK’e gelsin sözleriyle destek verdi. KO-MEK BİZİ ÇOK GÜZEL AĞIRLADI Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi Yiyecek İçecek Hizmetleri Eğitmeni Emel Ulukut, KO-MEK’in öğrencileri için düzenlediği etkinlik için teşekkür etti. KO-MEK’te son derece güzel karşılandıklarını ve ağırlandıklarını söyleyen Ulukut, “Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim alan öğrencilerimiz için sosyal sorumluluk projesi kapsamında diğer bireylerle iletişim halinde olmaları için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliğimiz için KO-MEK’ten davet aldık. Çocuklarımız için mutfaklarını açtılar ve son derece eğlenceli bir etkinlik düzenlediler. Bu güzel ve anlamlı faaliyet için çok teşekkür ederiz” dedi. ÇOCUKLARIMIZI AĞIRLAMAKTAN MUTLU OLDUK KO-MEK Türk Mutfağı Branşı Usta öğreticisi Halide Gülen Aksüt ise, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerini KO-MEK Mutfağında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Özel öğrencilerin topluma kazandırılması ve onların da toplum içinde hak ettikleri şekilde yaşam bulmasının önemine değinen Aksüt, “Mutfağımızda onlarla birlikte Mancarlı Pide yaptık. Birlikte eğlendik. Bizler de onlar sayesinde son derece güzel bir gün geçirdik. Onların yaşam sevincine ortak olduk. Büyükşehir Belediyemize özel öğrencilerimize verdiği değer için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
KO-MEK Mutfağında Mancarlı Pide yapmayı öğrenen Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nin öğrencileri keyifli ve unutulmaz bir gün geçirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde eğitim veren Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nin özel öğrencileri, KO-MEK Mutfağına konuk oldu. Mancarlı pide yapan öğrenciler kendileri için düzenlenen etkinliklerle unutulmaz bir gün geçirdi.

EN GÜZEL MANCARLI PİDEYİ ONLAR YAPTI

Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, eğitmenleriyle birlikte KO-MEK Köseköy Kurs Merkezi’ne konuk oldu. 17-35 yaş arasındaki 45 özel öğrenci KO-MEK Mutfağında Kandıra’nın ülkeye mal olmuş ünlü Mancarlı Pidesini yapmayı öğrendi. KO-MEK Usta öğreticilerinin gözetiminde hamur açan öğrenciler, başarıları ile alkışları hak etti.

HEM EĞLENDİLER HEM PİDE YAPTILAR

Pidelerin yapılması aşamasında KO-MEK Usta öğreticileri mini bir yarışma düzenledi. “En güzel pideyi kim yapacak” sorusunun ardından özel öğrenciler için hem eğlence hem de keyifli bir rekabet başladı. Yarışmanın sonunda ise tüm öğrenciler birinci olarak ilan edildi. Son derece güzel bir gün geçiren ve eğlenen öğrencilerin mutluluğu ise gözlerinden okundu. “Bugün KO-MEK’te çok eğlendim. Bizi burada çok güzel ağırladılar” diyen Tolga Saraca’ya diğer arkadaşları “Herkes KO-MEK’e gelsin sözleriyle destek verdi.

KO-MEK BİZİ ÇOK GÜZEL AĞIRLADI

Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi Yiyecek İçecek Hizmetleri Eğitmeni Emel Ulukut, KO-MEK’in öğrencileri için düzenlediği etkinlik için teşekkür etti. KO-MEK’te son derece güzel karşılandıklarını ve ağırlandıklarını söyleyen Ulukut, “Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim alan öğrencilerimiz için sosyal sorumluluk projesi kapsamında diğer bireylerle iletişim halinde olmaları için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliğimiz için KO-MEK’ten davet aldık. Çocuklarımız için mutfaklarını açtılar ve son derece eğlenceli bir etkinlik düzenlediler. Bu güzel ve anlamlı faaliyet için çok teşekkür ederiz” dedi.

ÇOCUKLARIMIZI AĞIRLAMAKTAN MUTLU OLDUK

KO-MEK Türk Mutfağı Branşı Usta öğreticisi Halide Gülen Aksüt ise, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerini KO-MEK Mutfağında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Özel öğrencilerin topluma kazandırılması ve onların da toplum içinde hak ettikleri şekilde yaşam bulmasının önemine değinen Aksüt, “Mutfağımızda onlarla birlikte Mancarlı Pide yaptık. Birlikte eğlendik. Bizler de onlar sayesinde son derece güzel bir gün geçirdik. Onların yaşam sevincine ortak olduk. Büyükşehir Belediyemize özel öğrencilerimize verdiği değer için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.