Özel Öğrencilerden Lezzet Şovu

Gebze 20.12.2018 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Özel Öğrencilerden Lezzet Şovu

Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Tutum Yatırım ve Türk Malları haftası etkinliğinin bir yenisini düzenledi

Etkinliğe Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de katıldı. Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu öğretmenleri, velileri ve öğrencileriyle birlikte yerli malı haftasını ‘7 TAT 7 BÖLGE’ etkinliği ile şölene çevirdi. Engelli bireylerin eğitim aldığı ve meslek öğrendikleri okulda her bölgenin standı kuruldu. Yöresel kıyafetler, yiyecekler ve kültürel zenginlikler sergilendi. Özel öğrencilerine bilgileri yaşayarak öğretmek isteyen Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, bütün emeklerini sergiledi. Öğrencilerin güler yüzleri ve okulun atölyelerinde yaptıkları ürünler koridorları süsledi. KAYMAKAM GÜLER TEŞEKKÜR ETTİ Törenin açılışında konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Yerli Malı Haftası ile bilgiler verirken, emeği geçenleri kutladı. Kaymakam Güler, haftanın 1947 yılından beri kutlandığını anlatırken, "Bu okulda görev yapan öğretmenlerimiz canla başla çalışmaktadır. Hepsini kutluyorum. Yerli Malı Haftası'nı burada kutluyoruz. Öğrencilerimiz başarılı gösteriler lezzetli yemeklerden oluşan stantlar hazırlamışlar. Bu haftanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.  Konuşmanın ardından özel öğrencilerin standları büyük ilgi gördü. Gösterilerin ardından öğrenci velilerinin hazırladıkları yiyecekler konuklara ikram edildi. Kaymakam Mustafa Güler, Okul Müdürü Kosanoğlu ve öğretmenlere teşekkür etti.. ÖĞRENCİLERİMİZ HERŞEYİ BAŞARABİLECEK ÖZGÜVENDEDİR Okul Müdürü Şahin Kosanoğlu yaptığı açıklamada: “Gebze, Çayırova, Darıca çevresinden olan bu öğrenciler, 3. Kademe denilen yüzde 30 ve yüzde 70 arası zihinsel engelli öğrencilerdir. 14-23 yaş aralığında olmak üzere toplam 176 kayıtlı özel öğrencimiz var. Öğrencilerimizin neler başarabileceğini görmek ve onların özgüven kazanmaları için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Haber: Adnan Ayvaz                          
Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Tutum Yatırım ve Türk Malları haftası etkinliğinin bir yenisini düzenledi

Etkinliğe Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de katıldı. Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu öğretmenleri, velileri ve öğrencileriyle birlikte yerli malı haftasını ‘7 TAT 7 BÖLGE’ etkinliği ile şölene çevirdi. Engelli bireylerin eğitim aldığı ve meslek öğrendikleri okulda her bölgenin standı kuruldu. Yöresel kıyafetler, yiyecekler ve kültürel zenginlikler sergilendi. Özel öğrencilerine bilgileri yaşayarak öğretmek isteyen Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, bütün emeklerini sergiledi. Öğrencilerin güler yüzleri ve okulun atölyelerinde yaptıkları ürünler koridorları süsledi.

KAYMAKAM GÜLER TEŞEKKÜR ETTİ

Törenin açılışında konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Yerli Malı Haftası ile bilgiler verirken, emeği geçenleri kutladı. Kaymakam Güler, haftanın 1947 yılından beri kutlandığını anlatırken, "Bu okulda görev yapan öğretmenlerimiz canla başla çalışmaktadır. Hepsini kutluyorum. Yerli Malı Haftası'nı burada kutluyoruz. Öğrencilerimiz başarılı gösteriler lezzetli yemeklerden oluşan stantlar hazırlamışlar. Bu haftanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.  Konuşmanın ardından özel öğrencilerin standları büyük ilgi gördü. Gösterilerin ardından öğrenci velilerinin hazırladıkları yiyecekler konuklara ikram edildi. Kaymakam Mustafa Güler, Okul Müdürü Kosanoğlu ve öğretmenlere teşekkür etti..

ÖĞRENCİLERİMİZ HERŞEYİ BAŞARABİLECEK ÖZGÜVENDEDİR

Okul Müdürü Şahin Kosanoğlu yaptığı açıklamada: “Gebze, Çayırova, Darıca çevresinden olan bu öğrenciler, 3. Kademe denilen yüzde 30 ve yüzde 70 arası zihinsel engelli öğrencilerdir. 14-23 yaş aralığında olmak üzere toplam 176 kayıtlı özel öğrencimiz var. Öğrencilerimizin neler başarabileceğini görmek ve onların özgüven kazanmaları için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Adnan Ayvaz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.