19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Özel olimpiyatlarda yarıştılar

Spor 12.11.2016 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Özel olimpiyatlarda yarıştılar

Özel Olimpiyatlar Türkiye ve Kocaeli Üniversitesi’nin iş birliğiyle düzenlenen Kocaeli Üniversitesi Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları, 208 özel ve partner sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Birlikte yarışıp eğlenmenin keyfini yaşayan genç sporcular gün sonunda madalya kazanma mutluluğunu da paylaştı. Dünyanın en yaygın sivil toplum kuruluşu ve en büyük amatör spor organizasyonlarından biri olan Special Olympics’in bir parçası olarak faaliyet gösteren Özel Olimpiyatlar Türkiye, özel eğitim gereksinimi olan bireyler için düzenlediği bölgesel etkinliklerini, Kocaeli Üniversitesi Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları ile sürdürdü.     208 SPORCU YER ALDI  Kocaeli Üniversitesi ile 2016 Şubat ayında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen oyunlarda; özel ve partner sporcular atletizm, masa tenisi, yüzme, karma futbol ve karma basketbol branşlarında performans sergiledi. Oyunlara atletizmden 55, masa tenisinden 38, yüzmeden 17, karma basketboldan 39, karma futbol branşından ise 59 olmak üzere toplam 208 sporcu katıldı.
Özel Olimpiyatlar Türkiye ve Kocaeli Üniversitesi’nin iş birliğiyle düzenlenen Kocaeli Üniversitesi Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları, 208 özel ve partner sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Birlikte yarışıp eğlenmenin keyfini yaşayan genç sporcular gün sonunda madalya kazanma mutluluğunu da paylaştı. Dünyanın en yaygın sivil toplum kuruluşu ve en büyük amatör spor organizasyonlarından biri olan Special Olympics’in bir parçası olarak faaliyet gösteren Özel Olimpiyatlar Türkiye, özel eğitim gereksinimi olan bireyler için düzenlediği bölgesel etkinliklerini, Kocaeli Üniversitesi Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları ile sürdürdü.    

208 SPORCU YER ALDI 

Kocaeli Üniversitesi ile 2016 Şubat ayında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen oyunlarda; özel ve partner sporcular atletizm, masa tenisi, yüzme, karma futbol ve karma basketbol branşlarında performans sergiledi. Oyunlara atletizmden 55, masa tenisinden 38, yüzmeden 17, karma basketboldan 39, karma futbol branşından ise 59 olmak üzere toplam 208 sporcu katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.