19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÖZEL SEYMEN İLKOKULU’NDAN 5 TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Darıca 14.12.2015 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖZEL SEYMEN İLKOKULU’NDAN 5 TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Yerleşkesi yeni yerinde aldığı derecelerin mutluluğunu yaşıyor. Ekim ayı içerisinde resim dalında iki birincilik bir üçüncülük alırken, atletizmde ise liselerde ilçe ikincisi olmuştur. Kasım ayı içerisinde yapılan TEOG sınavı ve Milli Eğitim’in yaptığı Türkiye geneli sınavlarda sınıflar bazında İlçe ikinciliğini almıştı. 3 Aralık’ta Türkiye genelinde yapılan Okulistik Sınavında ise 2/A sınıfı öğrencisi İrem Günal, 3/A sınıfı öğrencileri Ada Kalkan, Çağatay Bozdağ, Aras Can öner ve 4/A sınıfı öğrencisi Cansu Dila Demirel sınıflarında Türkiye birincisi oldular. Okul Müdürü İrfan Yılmaz işini bilen bir kadronun, planlı ve düzenli bir çalışmanın kaçınılmaz sonucu başarıdır. Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca’nın eğitim hayatında 5 yıldır var. Bu başarılar devam edecektir. Darıcamızın ve Türkiye’mizin gurur duyacağı bir kurum faaliyettedir.  Başarılarımız artarak devam edecektir.” dedi

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Yerleşkesi yeni yerinde aldığı derecelerin mutluluğunu yaşıyor. Ekim ayı içerisinde resim dalında iki birincilik bir üçüncülük alırken, atletizmde ise liselerde ilçe ikincisi olmuştur. Kasım ayı içerisinde yapılan TEOG sınavı ve Milli Eğitim’in yaptığı Türkiye geneli sınavlarda sınıflar bazında İlçe ikinciliğini almıştı.

3 Aralık’ta Türkiye genelinde yapılan Okulistik Sınavında ise 2/A sınıfı öğrencisi İrem Günal, 3/A sınıfı öğrencileri Ada Kalkan, Çağatay Bozdağ, Aras Can öner ve 4/A sınıfı öğrencisi Cansu Dila Demirel sınıflarında Türkiye birincisi oldular.

Okul Müdürü İrfan Yılmaz işini bilen bir kadronun, planlı ve düzenli bir çalışmanın kaçınılmaz sonucu başarıdır. Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca’nın eğitim hayatında 5 yıldır var. Bu başarılar devam edecektir. Darıcamızın ve Türkiye’mizin gurur duyacağı bir kurum faaliyettedir.  Başarılarımız artarak devam edecektir.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.