Özel yüzücü Firuze milli takımda

Spor 15.05.2019 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Özel yüzücü Firuze milli takımda

Mavi beyazlı özel yüzücü Firuze Şevval Devrim, Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda iki altın iki gümüş madalya kazandı Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası 10-12 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Kocaeli’nin ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonaya 81 ilden 250 sporcu katıldı. Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Firuze Şevval Devrim de Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’ndan 2 altın ve 2 gümüş madalya çıkartarak milli takım kadrosuna girmeyi başardı. 2 ALTIN VE 2 GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI Şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu özel Sporcu Firuze Şevval Devrim de katıldı. Mavi beyazlı sporcu Devrim, Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 200 metre ve 400 metre serbest stilde altın, 50 m ve 100 m serbest stilde ise gümüş madalya kazanarak milli takım kadrosuna girdi. Elde ettiği başarılı sonuçlar ile herkese büyük sevinç yaşatan Devrim, kürsüye çıkarak madalyalarını aldı.

Mavi beyazlı özel yüzücü Firuze Şevval Devrim, Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda iki altın iki gümüş madalya kazandı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası 10-12 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Kocaeli’nin ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonaya 81 ilden 250 sporcu katıldı. Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Firuze Şevval Devrim de Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’ndan 2 altın ve 2 gümüş madalya çıkartarak milli takım kadrosuna girmeyi başardı.

2 ALTIN VE 2 GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

Şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu özel Sporcu Firuze Şevval Devrim de katıldı. Mavi beyazlı sporcu Devrim, Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 200 metre ve 400 metre serbest stilde altın, 50 m ve 100 m serbest stilde ise gümüş madalya kazanarak milli takım kadrosuna girdi. Elde ettiği başarılı sonuçlar ile herkese büyük sevinç yaşatan Devrim, kürsüye çıkarak madalyalarını aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.