GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Özer Elektrik işçilerine destek

Dilovası 11.08.2020 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Özer Elektrik işçilerine destek

Dilovası İMES OSB’de Özer Elektrik’te direnişi sürdüren işçileri Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi ve Türkiye İşçi Partisi İstanbul İl Örgütleri’nden geniş bir heyet ziyaret ederek destek verdi. Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 No’lu Şubesi’nin örgütlenip sendikal çoğunluğu sağlamasının ardından çeşitli gerekçelerle 10 işçinin işine son verilen Dilovası İMES OSB’deki Özer Elektrik’te direniş ve direnişe destek sürüyor. Direnişçi işçileri direnişin 15’nci gününde Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi ve Türkiye İşçi Partisi İstanbul İl Örgütleri’nden geniş bir heyet ziyaret ederek destek oldu. Her iki partinin heyetine ziyaret ve desteklerinden ötürü teşekkür eden Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 No’lu Şubesi Başkanı Necmettin Aydın, Özer Elektrik’te sendikal çoğunluğu sağlamalarının ardından 10 arkadaşlarının işten çıkartıldığını hatırlatıp, “Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile işçi çıkartmanın yasaklandığı bu dönemde bile işverenler bir taraftan yasa tanımazlık yaparken diğer taraftan Cumhurbaşkanı’nın kararnamesini hiçe sayıldı” dedi. SESİMİZİ TÜM TÜRKİYE’YE DUYURACAĞIZ  Başkan Aydın, “Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının işlemediği bu fabrikada Birleşik Metal-İş Sendikası ve sınıf dostlarımızla hep birlikte burada direnme hakkımızı ortaya koyduk. Bundan sonraki süreçte de burada işçi arkadaşlarımız işbaşı yapıncaya, sendikal hakkımız tanınıncaya kadar burada mücadele kararı aldık. Sendika ve konfederasyon olarak sesimizi tüm Türkiye’ye duyurmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Dilovası İMES OSB’de Özer Elektrik’te direnişi sürdüren işçileri Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi ve Türkiye İşçi Partisi İstanbul İl Örgütleri’nden geniş bir heyet ziyaret ederek destek verdi.

Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 No’lu Şubesi’nin örgütlenip sendikal çoğunluğu sağlamasının ardından çeşitli gerekçelerle 10 işçinin işine son verilen Dilovası İMES OSB’deki Özer Elektrik’te direniş ve direnişe destek sürüyor. Direnişçi işçileri direnişin 15’nci gününde Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi ve Türkiye İşçi Partisi İstanbul İl Örgütleri’nden geniş bir heyet ziyaret ederek destek oldu. Her iki partinin heyetine ziyaret ve desteklerinden ötürü teşekkür eden Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 No’lu Şubesi Başkanı Necmettin Aydın, Özer Elektrik’te sendikal çoğunluğu sağlamalarının ardından 10 arkadaşlarının işten çıkartıldığını hatırlatıp, “Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile işçi çıkartmanın yasaklandığı bu dönemde bile işverenler bir taraftan yasa tanımazlık yaparken diğer taraftan Cumhurbaşkanı’nın kararnamesini hiçe sayıldı” dedi.

SESİMİZİ TÜM TÜRKİYE’YE DUYURACAĞIZ 

Başkan Aydın, “Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının işlemediği bu fabrikada Birleşik Metal-İş Sendikası ve sınıf dostlarımızla hep birlikte burada direnme hakkımızı ortaya koyduk. Bundan sonraki süreçte de burada işçi arkadaşlarımız işbaşı yapıncaya, sendikal hakkımız tanınıncaya kadar burada mücadele kararı aldık. Sendika ve konfederasyon olarak sesimizi tüm Türkiye’ye duyurmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.