“Özgür Hoca ile her dakika birlikteyiz”

Spor 21.08.2019 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Özgür Hoca ile her dakika birlikteyiz”

ARİF GÜLEN’DEN FLAŞ AÇIKLAMA:

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’den flaş açıklama. Sarı yeşilli kulüp, bazı basın yayın organlarında, Kulüp Başkanı Arif Gülen ve Teknik Direktör Özgür Vurur arasında iletişim kopukluğu olduğu iddialarına yazılı bir cevap verdi.   İŞTE O AÇIKLAMA: Bugün bazı basın yayın organlarında çıkan haberler üzerine açıklama yapma gereği doğmuştur.   Başkanımız Arif Gülen’in Teknik Direktörümüz Özgür Vurur ile irtibat halinde olmadığı haberleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.   Başkanımız Arif Gülen, hemen hemen her gün Teknik Direktörümüz Özgür Vurur ve teknik ekip ile görüşürken, tesislere sıklıkla geldiğini ve hemen hemen her gün takımımız ve altyapımız ile ilgili raporlar aldığını belirtmek isteriz.  Ayrıca gecesini gündüzünü Darıca Gençlerbirliğimiz için harcayan başkanımızın, önceki gün oynadığımız hazırlık karşılaşmasına son anda kulübümüzle alakalı çıkan bir toplantısı yüzünden gelmediği de  bilinmektedir.   Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bugünlerde, Darıca G.B ailesine yeniden huzurlu bir ortam sağlayan Başkanımız Arif Gülen öncülüğünde, güzel işlere imza atacağımız yeni sezonda tüm basın mensubu arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar dileriz.   Tüm gazeteci arkadaşlarımızın bilgisine sunarız.  İyi çalışmalar
ARİF GÜLEN’DEN FLAŞ AÇIKLAMA:

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’den flaş açıklama. Sarı yeşilli kulüp, bazı basın yayın organlarında, Kulüp Başkanı Arif Gülen ve Teknik Direktör Özgür Vurur arasında iletişim kopukluğu olduğu iddialarına yazılı bir cevap verdi.  

İŞTE O AÇIKLAMA:

Bugün bazı basın yayın organlarında çıkan haberler üzerine açıklama yapma gereği doğmuştur.  

Başkanımız Arif Gülen’in Teknik Direktörümüz Özgür Vurur ile irtibat halinde olmadığı haberleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.  

Başkanımız Arif Gülen, hemen hemen her gün Teknik Direktörümüz Özgür Vurur ve teknik ekip ile görüşürken, tesislere sıklıkla geldiğini ve hemen hemen her gün takımımız ve altyapımız ile ilgili raporlar aldığını belirtmek isteriz. 

Ayrıca gecesini gündüzünü Darıca Gençlerbirliğimiz için harcayan başkanımızın, önceki gün oynadığımız hazırlık karşılaşmasına son anda kulübümüzle alakalı çıkan bir toplantısı yüzünden gelmediği de  bilinmektedir.  

Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bugünlerde, Darıca G.B ailesine yeniden huzurlu bir ortam sağlayan Başkanımız Arif Gülen öncülüğünde, güzel işlere imza atacağımız yeni sezonda tüm basın mensubu arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar dileriz.  

Tüm gazeteci arkadaşlarımızın bilgisine sunarız. 

İyi çalışmalar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.