19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÖZGÜVEN TAZELEDİK 3-1

Spor 15.11.2015 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖZGÜVEN TAZELEDİK 3-1

Gebzespor kağıt üzerinde kolay gözüken fakat psikolojik olarak oldukça zor geçmesi beklenen maçta Arnavutköy Belediyespor’u Güven (2) ve Muhammet’in golleriyle 3-1 yenerek deyim yerindeyse hayata döndü. Bu sezon ilk kez kazanan Mor Menekşeler, lige adeta yeniden başladı.

BAL 12.Grup temsilcimiz Gebzespor, ligin 6.haftasında sahasında konuk ettiği Arnavutköy Belediyespor’u 3-1 yenerek bu sezonki ilk galibiyetine imza attı. Ligin dibine demir atan rakibi karşısında baskılı ve istekli bir futbol ortaya koyan mor beyazlılar, ilk yarıda Güven ve Ercan’la net fırsatları cömertçe harcadı. Karşılaşmanın 41.dakikasında Recep Serkan’ın kullandığı frikikte direkten dönen topu kafayla boş ağlara yuvarlayan Muhammet Akdeniz, mor beyazlıları 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu aynı zamanda ilk yarının skorunu tayin eden gol oldu  1-0 OYUNUN MUTLAK HAKİMİ GEBZESPOR’DU İkinci yarıya da bir hayli istekli başlayan Gebzespor, oyunun mutlak hakimiydi. Gebzespor’un son iki haftadaki şanssız golcüsü Güven Güneri, 55.dakikada takipçiliğini konuşturarak farkı 2’ye çıkaran golü attı. Bu golden sonra oyunu rölantiye alan Gebzespor, rahat bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın 84.dakikasında rakip kalecinin büyük hatasını affetmeyen Güven, kendisİnin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti. Konuk ekip Arnavutköy, bu golden 1 dakika sonra farkı ‘ye indirse de Gebzespor bu önemli 90 dakikadan 3-1 galip ayrılarak bu sezon ilk kez 3 puanla tanıştı. 
Gebzespor kağıt üzerinde kolay gözüken fakat psikolojik olarak oldukça zor geçmesi beklenen maçta Arnavutköy Belediyespor’u Güven (2) ve Muhammet’in golleriyle 3-1 yenerek deyim yerindeyse hayata döndü. Bu sezon ilk kez kazanan Mor Menekşeler, lige adeta yeniden başladı.

BAL 12.Grup temsilcimiz Gebzespor, ligin 6.haftasında sahasında konuk ettiği Arnavutköy Belediyespor’u 3-1 yenerek bu sezonki ilk galibiyetine imza attı. Ligin dibine demir atan rakibi karşısında baskılı ve istekli bir futbol ortaya koyan mor beyazlılar, ilk yarıda Güven ve Ercan’la net fırsatları cömertçe harcadı. Karşılaşmanın 41.dakikasında Recep Serkan’ın kullandığı frikikte direkten dönen topu kafayla boş ağlara yuvarlayan Muhammet Akdeniz, mor beyazlıları 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu aynı zamanda ilk yarının skorunu tayin eden gol oldu  1-0

OYUNUN MUTLAK HAKİMİ GEBZESPOR’DU

İkinci yarıya da bir hayli istekli başlayan Gebzespor, oyunun mutlak hakimiydi. Gebzespor’un son iki haftadaki şanssız golcüsü Güven Güneri, 55.dakikada takipçiliğini konuşturarak farkı 2’ye çıkaran golü attı. Bu golden sonra oyunu rölantiye alan Gebzespor, rahat bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın 84.dakikasında rakip kalecinin büyük hatasını affetmeyen Güven, kendisİnin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti. Konuk ekip Arnavutköy, bu golden 1 dakika sonra farkı ‘ye indirse de Gebzespor bu önemli 90 dakikadan 3-1 galip ayrılarak bu sezon ilk kez 3 puanla tanıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.