19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÖZHASEKİ DARICADA İNCELEMELERDE BULUNDU

Darıca 18.04.2016 - 16:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖZHASEKİ DARICADA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kocaeli de katıldığı bir programın ardından Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’le birlikte Darıca’ya geçerek bir dizi temaslarda bulundu.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa bölge belediye başkanlarının yanı sıra , Ak Parti İlçe Başkanları da katılırken, Özhaseki gündeme dair düşüncelerini ve belediye çalışmaları hakkındaki fikirlerini belediye başkanlarıyla  paylaştı. 1998-2015 yılları arasında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Özhaseki , belediyecilik hakkındaki tecrübelerini aktarırken, belediyeciliğin zor fakat son derece önemli bir görev olduğunun altını çizdi. Darıca sahilde incelemelerde bulunan Özhaseki, özellikle Gönül Birliği Kapısı’na hayran kalırken, Başkan Karabacak, Darıca’nın simgesi haline gelen Gönül Birliği Kapısı hakkında Özhaseki’ye bilgilendirmelerde bulundu. Özhaseki ve beraberindekiler karşılaştıkları yeni evli çiftle de bir süre sohbet ederek , mutluluklar dileyip günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kocaeli de katıldığı bir programın ardından Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’le birlikte Darıca’ya geçerek bir dizi temaslarda bulundu.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa bölge belediye başkanlarının yanı sıra , Ak Parti İlçe Başkanları da katılırken, Özhaseki gündeme dair düşüncelerini ve belediye çalışmaları hakkındaki fikirlerini belediye başkanlarıyla  paylaştı. 1998-2015 yılları arasında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Özhaseki , belediyecilik hakkındaki tecrübelerini aktarırken, belediyeciliğin zor fakat son derece önemli bir görev olduğunun altını çizdi.

Darıca sahilde incelemelerde bulunan Özhaseki, özellikle Gönül Birliği Kapısı’na hayran kalırken, Başkan Karabacak, Darıca’nın simgesi haline gelen Gönül Birliği Kapısı hakkında Özhaseki’ye bilgilendirmelerde bulundu. Özhaseki ve beraberindekiler karşılaştıkları yeni evli çiftle de bir süre sohbet ederek , mutluluklar dileyip günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.