Özhaseki Yuvacık Barajı üzerinden CHP’ye yüklendi

Kocaeli 21.09.2017 - 14:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Özhaseki Yuvacık Barajı üzerinden CHP’ye yüklendi

İzmir’de katıldığı bir programda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yuvacık Barajı üzerinden CHP’ye yüklendi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İzmir programı kapsamında Kemalpaşa Kültür, Sanat ve Spor Merkezi açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Bakan Mehmet Özhaseki 21 yıl belediye başkanlığı yaptığını, belediyeciliğin zor olduğunu belirterek, zorluklara göğüs germenin başarıyı getireceğini söyledi. BELEDİYEDEN PARA KESİLİYOR CHP’lilerin ‘Siyasetçi hırsızlık yapmamalı’ sözleri üzerinden yüklenen Bakan Özhaseki, şunları söyledi: “Kim kamu işi yapıyor da hırsızlık yapıyorsa Allah belasını versin. İyi güzel de, tescilli hırsızlık hepsi sizin belediyeler döneminde, İSKİ skandalını unutmadık, Yuvacık Barajı’nı unutmadık, 3,5 milyar dolar harcadınız siz. Hala belediyeden para kesiliyor şimdi. Kayseri’ye stat yapıp UEFA standartlarında, bir lira cebimden çıkmadı, kamudan çıkmadı. Hem de 10 sene önce. Baraj yaptım, onların Yuvacık Barajı’nın 10 misli büyüklüğümde, 1 lira harcamadım. Kendileri Kocaeli’nde 3,5 milyar dolar harcadılar. At binenin, kılıç kuşananın. Birçok projeyi ben bedavaya getirdim. İyi niyetle uğraşırsanız emin olun Allah sizin işinizi rast getirir.”  

İzmir’de katıldığı bir programda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yuvacık Barajı üzerinden CHP’ye yüklendi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İzmir programı kapsamında Kemalpaşa Kültür, Sanat ve Spor Merkezi açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Bakan Mehmet Özhaseki 21 yıl belediye başkanlığı yaptığını, belediyeciliğin zor olduğunu belirterek, zorluklara göğüs germenin başarıyı getireceğini söyledi.

BELEDİYEDEN PARA KESİLİYOR

CHP’lilerin ‘Siyasetçi hırsızlık yapmamalı’ sözleri üzerinden yüklenen Bakan Özhaseki, şunları söyledi: “Kim kamu işi yapıyor da hırsızlık yapıyorsa Allah belasını versin. İyi güzel de, tescilli hırsızlık hepsi sizin belediyeler döneminde, İSKİ skandalını unutmadık, Yuvacık Barajı’nı unutmadık, 3,5 milyar dolar harcadınız siz. Hala belediyeden para kesiliyor şimdi. Kayseri’ye stat yapıp UEFA standartlarında, bir lira cebimden çıkmadı, kamudan çıkmadı. Hem de 10 sene önce. Baraj yaptım, onların Yuvacık Barajı’nın 10 misli büyüklüğümde, 1 lira harcamadım. Kendileri Kocaeli’nde 3,5 milyar dolar harcadılar. At binenin, kılıç kuşananın. Birçok projeyi ben bedavaya getirdim. İyi niyetle uğraşırsanız emin olun Allah sizin işinizi rast getirir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.