ÖZKARA: “KİŞİLİKSİZ CAHİL”

Kocaeli 22.07.2018 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÖZKARA: “KİŞİLİKSİZ CAHİL”

İl Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara, Mustafa Kemal Atatürk’ün kabri olan Anıtkabir’de Atatürk’e hakaret ettiği videolarını paylaşan genç kıza ateş püskürdü. Özkara, “Kişiliksiz cahiller, ebedi lider Atatürk’tür” dedi

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kabri olan Anıtkabir’de Atatürk’e hakaret ettiği videolarını paylaşan genç kıza İl Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara’dan çok sert tepki geldi. Özkara, şu açıklamayı yaptı “Soytarının birinin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk'e hem de kabri başında hakaret ettiğini üzülerek öğrendik. Dinimiz İslam'ın vefat eden birinin arkasından konuşulmasına müsaade etmediğini biliyoruz ve bunun yapan şahsın Atatürk'e hakaret ederek cenneti garantilemediğine de eminiz. SERT İFADELER Türk Milleti’nin Din-i İslamı daha iyi öğrenebilmesi için Kur’an-ı Kerim'in bizzat kendi emri ile Türkçe mealini çıkarttırmıştı Mustafa Kemal Atatürk. Safiye İnci denen şahıs en azından bir kere okumuş mudur? Okusa bu saygısızlığı yapar mıydı? Okusa bir mezar başında küfür edebilecek kadar küçülebilir miydi acaba? Ne giyiminin, ne yaşantısının bizi ilgilendirmediğini belirtmek istiyorum. Yaşamı boyunca binlerce kitap okuyan, sayısız savaş kazanan vatanı uğruna gazi olan, yüce Türk Milletinin bağımsızlığı için mücadele eden ebedi başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün böyle kişiliksiz, cahillerin konuşmaları ve hakaretleri ile değerinin düşmeyeceğini ve düşürülmeyeceğini idrak etmeyene tekrar tekrar hatırlatmak isterim.  Ülkemizin başına kaç cumhurbaşkanı gelir ise gelsin, kaç başbakan gelirse gelsin. Atatürk hala Atatürk'tür. Hala bu ülkenin ebedi lideri, kurucusu ve ebedi başkomutanıdır. HAKARET EDEN ŞAHISLAR Ülkü Ocaklılar olarak büyük Türk Milliyetçisi Mustafa Kemal Atatürk'ün muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil Türk kanında olduğunu unutmadan fikirlerinin, ideallerinin izinde olmaktan onur ve şeref duyduğumuzu ve bu şerefi son nefesimize kadar göğsümüzde taşıyacağımızın bilinmesini isterim. Geçtiğimiz günlerde ülkemizin mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ODTÜ'de hakaret eden şahıslar için ne dilemişsek bugün de Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci denen şahsın 5816 Atatürk'ü koruma kanununun 1.maddesi gereğince gerekli işlemlerin yapılmasını  en yakın zamanda diliyoruz. Ne mutlu Türküm diyene.”
İl Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara, Mustafa Kemal Atatürk’ün kabri olan Anıtkabir’de Atatürk’e hakaret ettiği videolarını paylaşan genç kıza ateş püskürdü. Özkara, “Kişiliksiz cahiller, ebedi lider Atatürk’tür” dedi

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kabri olan Anıtkabir’de Atatürk’e hakaret ettiği videolarını paylaşan genç kıza İl Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara’dan çok sert tepki geldi. Özkara, şu açıklamayı yaptı “Soytarının birinin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk'e hem de kabri başında hakaret ettiğini üzülerek öğrendik. Dinimiz İslam'ın vefat eden birinin arkasından konuşulmasına müsaade etmediğini biliyoruz ve bunun yapan şahsın Atatürk'e hakaret ederek cenneti garantilemediğine de eminiz.

SERT İFADELER

Türk Milleti’nin Din-i İslamı daha iyi öğrenebilmesi için Kur’an-ı Kerim'in bizzat kendi emri ile Türkçe mealini çıkarttırmıştı Mustafa Kemal Atatürk. Safiye İnci denen şahıs en azından bir kere okumuş mudur? Okusa bu saygısızlığı yapar mıydı? Okusa bir mezar başında küfür edebilecek kadar küçülebilir miydi acaba? Ne giyiminin, ne yaşantısının bizi ilgilendirmediğini belirtmek istiyorum. Yaşamı boyunca binlerce kitap okuyan, sayısız savaş kazanan vatanı uğruna gazi olan, yüce Türk Milletinin bağımsızlığı için mücadele eden ebedi başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün böyle kişiliksiz, cahillerin konuşmaları ve hakaretleri ile değerinin düşmeyeceğini ve düşürülmeyeceğini idrak etmeyene tekrar tekrar hatırlatmak isterim.  Ülkemizin başına kaç cumhurbaşkanı gelir ise gelsin, kaç başbakan gelirse gelsin. Atatürk hala Atatürk'tür. Hala bu ülkenin ebedi lideri, kurucusu ve ebedi başkomutanıdır.

HAKARET EDEN ŞAHISLAR

Ülkü Ocaklılar olarak büyük Türk Milliyetçisi Mustafa Kemal Atatürk'ün muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil Türk kanında olduğunu unutmadan fikirlerinin, ideallerinin izinde olmaktan onur ve şeref duyduğumuzu ve bu şerefi son nefesimize kadar göğsümüzde taşıyacağımızın bilinmesini isterim. Geçtiğimiz günlerde ülkemizin mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ODTÜ'de hakaret eden şahıslar için ne dilemişsek bugün de Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci denen şahsın 5816 Atatürk'ü koruma kanununun 1.maddesi gereğince gerekli işlemlerin yapılmasını  en yakın zamanda diliyoruz. Ne mutlu Türküm diyene.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.