19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÖZLÜ KİMDİR?

Gebze 02.04.2019 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÖZLÜ KİMDİR?

1980 yılında Başiskele’nin Yuvacık beldesinde doğdu. İlkokulu Yuvacık İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra İzmit Ortaokulu’na devam etti ve 1998 yılında Özel Seymen Lisesinden mezun oldu. İngilizce eğitimini 1999 yılında gittiği Kuzey Kıbrıs’ta, Doğu Akdeniz Üniversitesinde aldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde eğitim gördüğü süreçte Evrensel Sevgi ve Kardeşlik Derneği (ESKAD) Gazi Magosa Şubesinin yönetim kurulu üyeliğini yaptı. 2006 yılında AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi. 22 Haziran 2007 Milletvekili Genel Seçimleri ve 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri hazırlık ve kampanya süreçlerinde Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı olarak aktif olarak rol aldı. Ardından AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş. bünyesindeki Gülen Yüzler projesinin müdürlüğünü yaptı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’den Sorumlu Özel Kalem Müdüru görevini yürüttü. Bir yandan da eğitimine devam edip Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans derecesi aldı. 2014 yılında Sekapark A.Ş. ve Antikkapı A.Ş.’nin Genel Müdürü oldu. 2015 yılında Kocaeli’nin raylı ulaşım sistemini yapılandıran UlaşımPark A.Ş.’nin Kurucu Genel Müdürü olarak atandı. 3 yıl sürdürdüğü bu görevinden 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Başiskele Belediye Başkan Adayı Adayı olmak için istifa etti. Türkiye Atletizm Federasyonu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulunan Mehmet Yasin Özlü, evli ve 3 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilen Özlü, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti tarafından Başiskele Belediye Başkan Adayı gösterildi.

1980 yılında Başiskele’nin Yuvacık beldesinde doğdu. İlkokulu Yuvacık İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra İzmit Ortaokulu’na devam etti ve 1998 yılında Özel Seymen Lisesinden mezun oldu. İngilizce eğitimini 1999 yılında gittiği Kuzey Kıbrıs’ta, Doğu Akdeniz Üniversitesinde aldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde eğitim gördüğü süreçte Evrensel Sevgi ve Kardeşlik Derneği (ESKAD) Gazi Magosa Şubesinin yönetim kurulu üyeliğini yaptı.

2006 yılında AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi. 22 Haziran 2007 Milletvekili Genel Seçimleri ve 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri hazırlık ve kampanya süreçlerinde Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı olarak aktif olarak rol aldı. Ardından AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş. bünyesindeki Gülen Yüzler projesinin müdürlüğünü yaptı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’den Sorumlu Özel Kalem Müdüru görevini yürüttü. Bir yandan da eğitimine devam edip Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans derecesi aldı. 2014 yılında Sekapark A.Ş. ve Antikkapı A.Ş.’nin Genel Müdürü oldu. 2015 yılında Kocaeli’nin raylı ulaşım sistemini yapılandıran UlaşımPark A.Ş.’nin Kurucu Genel Müdürü olarak atandı. 3 yıl sürdürdüğü bu görevinden 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Başiskele Belediye Başkan Adayı Adayı olmak için istifa etti.

Türkiye Atletizm Federasyonu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulunan Mehmet Yasin Özlü, evli ve 3 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilen Özlü, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti tarafından Başiskele Belediye Başkan Adayı gösterildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.