Öztürk Balkan Şampiyonası’nda!

Spor 25.05.2016 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Öztürk Balkan Şampiyonası’nda!

Gebze Karate Do Spor Kulübü Uluslararası Şampiyonlarda ülkemizi temsil etmeye devam ediyor.

Gebze Karate Do Spor Kulübü Uluslararası Şampiyonlarda ülkemizi temsil etmeye devam ediyor. Gebzeli Yıldız Milli Sporcumuz, Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek için Sırbistan’a gidiyor. 28-29 Mayıs tarihlerinde Sırbistan’da yapılacak Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Gizem Öztürk, bugün Milli Takım kafilesiyle beraber Sırbistan’ın yolunu tutacak. Ulusal ve Uluslararası arenada katıldığı turnuvalarda elde ettiği derecelerle adından söz ettiren Yıldız Sporcumuz Gebze’yi turnuvada temsil edecek tek kişi olma özelliği gösteriyor. 3.KEZ BALKAN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN Son 3 Yılın Türkiye Şampiyonu, son 2 Yılın ise Balkan Şampiyonu olan Gizem Öztürk, 3.Balkan Şampiyonluğu için mücadele edecek. Yıldız Bayan Kumite’de mücadele edecek Öztürk, başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyor. Kategorisinde Türkiye’nin en iyi sporcusu olan Öztürk, gelecek vaat eden Sporcularımızın arasına yer alıyor. Teknik direktör Adnan Şamdan, sporcusuna güvenlerinin tam olduğunu ve Sırbistan’dan Altın madalya beklediklerini ifade ederek Al Bayrağımızı göndere çekeceklerini söyledi. 
Gebze Karate Do Spor Kulübü Uluslararası Şampiyonlarda ülkemizi temsil etmeye devam ediyor.

Gebze Karate Do Spor Kulübü Uluslararası Şampiyonlarda ülkemizi temsil etmeye devam ediyor. Gebzeli Yıldız Milli Sporcumuz, Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek için Sırbistan’a gidiyor. 28-29 Mayıs tarihlerinde Sırbistan’da yapılacak Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Gizem Öztürk, bugün Milli Takım kafilesiyle beraber Sırbistan’ın yolunu tutacak. Ulusal ve Uluslararası arenada katıldığı turnuvalarda elde ettiği derecelerle adından söz ettiren Yıldız Sporcumuz Gebze’yi turnuvada temsil edecek tek kişi olma özelliği gösteriyor.

3.KEZ BALKAN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN

Son 3 Yılın Türkiye Şampiyonu, son 2 Yılın ise Balkan Şampiyonu olan Gizem Öztürk, 3.Balkan Şampiyonluğu için mücadele edecek. Yıldız Bayan Kumite’de mücadele edecek Öztürk, başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyor. Kategorisinde Türkiye’nin en iyi sporcusu olan Öztürk, gelecek vaat eden Sporcularımızın arasına yer alıyor. Teknik direktör Adnan Şamdan, sporcusuna güvenlerinin tam olduğunu ve Sırbistan’dan Altın madalya beklediklerini ifade ederek Al Bayrağımızı göndere çekeceklerini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.