Öztürk: Çakır için ne söylesek az

Spor 09.08.2017 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Öztürk: Çakır için ne söylesek az

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN İLKER ÇAKIR’A SÜRPRİZ ZİYARET

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır’ı ofisinde ziyaret ettiler. İlker Çakır’ın bölge sporuna olan katkısına vurgu yapan Darıca G.B Başkanı Öztürk, ’’İlker Başkan için ne söylesek az. Kendisine maddi ve manevi desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz’’dedi. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve başkan yardımcılarından Lokman Demirtaş ile Furkan Çakır, Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır’ı iş yerinde ziyaret etti. Özellikle geçen sezon iyi ilişkiler kurarak fırsat buldukça birbirlerinin maçlarına giderek desteklerini esirgemeyen Mustafa Öztürk ve İlker Çakır, örnek dostluklarını sürdürüyorlar. Bölgemizin iki lokomotif takımı Gebzespor ve Darıca Gençlerbirliği için emek veren ve vermeye devam eden iki önemli spor adamı, dün bir araya gelerek iş ve spor camiası ile ilgili fikir alış verişinde bulundular. DEMİRTAŞ: İLKER BAŞKAN ÖRNEK BİRİ İlker Çakır’ın aynı zamanda kardeşi olan Darıca G.B Başkan Yardımcısı Furkan Çakır, yol arkadaşı Darıca G.B Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ile birlikte sarı yeşillileri başarıya taşımak adına ellerinden gelen çalışmayı gösterdiklerini kaydetti. Lokman Demirtaş ise yaptığı açıklamada, ‘’İlker Başkan bölge sporuna her daim katkı sunarak örnek bir duruş sergilemiştir. Kulübümüze olan olumlu bakış açısının yanı sıra verdiği destek bizi mutlu etti. Kendisine hoş sohbeti misafirperverliğinin yanı sıra desteğinden dolayı da teşekkür ediyoruz’’dedi. ÇAKIR: DESTEK OLMAK BOYNUMUZUN BORCU Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlker Çakır, ‘’Darıca Gençlerbirliği gibi bölgemizin önemli kulübüne destek olmak boynumuzun borcu. Böylesine değerli yöneticilere sahip bir kulübe faydamız dokunursa ne mutlu bize. İnanıyorum ki geçen sene yarım kalan işi bu sene tamamlayarak Darıca G.B 2.Lig’e çıkacak’’dedi. ÖZTÜRK: İLKER BAŞKAN İÇİN NE SÖYLESEK AZ Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ise yaptığı açıklamada, ‘’İlker Başkan için ne söylesek az. Gebzespor’da ortaya koyduğu mücadeleye hepimiz şahit olduk. Göreve geldiğimiz günden bu yana kulübümüze maddi ve manevi desteğini esirgemeyen İlker Çakır’a bize karşı sıcak misafirperverliği için de ayrıca teşekkür ediyoruz’’dedi.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN İLKER ÇAKIR’A SÜRPRİZ ZİYARET

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır’ı ofisinde ziyaret ettiler. İlker Çakır’ın bölge sporuna olan katkısına vurgu yapan Darıca G.B Başkanı Öztürk, ’’İlker Başkan için ne söylesek az. Kendisine maddi ve manevi desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz’’dedi.

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve başkan yardımcılarından Lokman Demirtaş ile Furkan Çakır, Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır’ı iş yerinde ziyaret etti. Özellikle geçen sezon iyi ilişkiler kurarak fırsat buldukça birbirlerinin maçlarına giderek desteklerini esirgemeyen Mustafa Öztürk ve İlker Çakır, örnek dostluklarını sürdürüyorlar. Bölgemizin iki lokomotif takımı Gebzespor ve Darıca Gençlerbirliği için emek veren ve vermeye devam eden iki önemli spor adamı, dün bir araya gelerek iş ve spor camiası ile ilgili fikir alış verişinde bulundular.

DEMİRTAŞ: İLKER BAŞKAN ÖRNEK BİRİ

İlker Çakır’ın aynı zamanda kardeşi olan Darıca G.B Başkan Yardımcısı Furkan Çakır, yol arkadaşı Darıca G.B Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ile birlikte sarı yeşillileri başarıya taşımak adına ellerinden gelen çalışmayı gösterdiklerini kaydetti. Lokman Demirtaş ise yaptığı açıklamada, ‘’İlker Başkan bölge sporuna her daim katkı sunarak örnek bir duruş sergilemiştir. Kulübümüze olan olumlu bakış açısının yanı sıra verdiği destek bizi mutlu etti. Kendisine hoş sohbeti misafirperverliğinin yanı sıra desteğinden dolayı da teşekkür ediyoruz’’dedi.

ÇAKIR: DESTEK OLMAK BOYNUMUZUN BORCU

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlker Çakır, ‘’Darıca Gençlerbirliği gibi bölgemizin önemli kulübüne destek olmak boynumuzun borcu. Böylesine değerli yöneticilere sahip bir kulübe faydamız dokunursa ne mutlu bize. İnanıyorum ki geçen sene yarım kalan işi bu sene tamamlayarak Darıca G.B 2.Lig’e çıkacak’’dedi.

ÖZTÜRK: İLKER BAŞKAN İÇİN NE SÖYLESEK AZ

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ise yaptığı açıklamada, ‘’İlker Başkan için ne söylesek az. Gebzespor’da ortaya koyduğu mücadeleye hepimiz şahit olduk. Göreve geldiğimiz günden bu yana kulübümüze maddi ve manevi desteğini esirgemeyen İlker Çakır’a bize karşı sıcak misafirperverliği için de ayrıca teşekkür ediyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.