P&G Gebze’den örnek etkinlikler

Gebze 17.06.2019 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

P&G Gebze’den örnek etkinlikler

Cinsiyet Eşitliği kavramını, kurumsal hedefleri arasında gösteren Procter & Gamble (P&G), Gebze Fabrikası çalışanları için babalar günü nedeniyle bugün saat 17.00’da özel bir ‘anne / baba’ günü düzenleyecek. Etkinlik kapsamında, uzman psikolog tarafından ‘Babaların çocuk gelişimindeki rolü’ konulu seminer verilecek.

Cinsiyet Eşitliği kavramını, kurumsal hedefleri arasında gösteren Procter & Gamble (P&G), Gebze Fabrikası çalışanları için babalar günü nedeniyle bugün saat 17.00’da özel bir ‘anne / baba’ günü düzenleyecek. Etkinlik kapsamında fabrikada, babanın çocuk gelişiminde rolü konulu bir seminer de verilecek ve çalışan çocuklarına özel resim yarışması başlatılacak. Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük temizlik ve kişisel bakım şirketlerinden Procter & Gamble (P&G); cinsiyet eşitliğini merkeze alarak; hem şirket merkezinde hem de Gebze fabrikasındaki erkek çalışanlarına 8 haftalık ücretli babalık izni hakkını kullandırmaya başlamış ve pek çok sektör ve markaya örnek olmuştu. HER ALANDA EŞİTLİK VE ÇOK SESLİLİK Her alanda dahil edici bir ortamı teşvik eden ve sadece kadın erkek konusunda değil, her alanda eşitliğe ve çok sesliliğe inanan P&G, babalar günü için de Gebze fabrikasında çalışan personele yönelik özel bir kutlama hazırladı. Cinsiyet eşitliğini kurum içinde ve kurum dışında kurumsal hedef olarak belirleyen P&G’nin babalar günü organizasyonuna; fabrika çalışanı anneler de katılabilecek. Etkinlik kapsamında, uzman psikolog tarafından verilecek, ‘Babaların çocuk gelişimindeki rolü’ konulu seminerin yanı sıra; tüm çalışanlara çocuk gelişimi ile ilgili küçük ipuçları içeren notlar ve çeşitli sürpriz hediyeler dağıtılacak. Ayrıca çalışan çocukları için düzenlenecek resim yarışmasının başlangıç duyurusu da etkinlik kapsamında yapılacak. Etkinlik bugün saat 17.00’da PG Gebze fabrikasında gerçekleştirilecek. HABER: KÜBRA AKABALI
Cinsiyet Eşitliği kavramını, kurumsal hedefleri arasında gösteren Procter & Gamble (P&G), Gebze Fabrikası çalışanları için babalar günü nedeniyle bugün saat 17.00’da özel bir ‘anne / baba’ günü düzenleyecek. Etkinlik kapsamında, uzman psikolog tarafından ‘Babaların çocuk gelişimindeki rolü’ konulu seminer verilecek.

Cinsiyet Eşitliği kavramını, kurumsal hedefleri arasında gösteren Procter & Gamble (P&G), Gebze Fabrikası çalışanları için babalar günü nedeniyle bugün saat 17.00’da özel bir ‘anne / baba’ günü düzenleyecek. Etkinlik kapsamında fabrikada, babanın çocuk gelişiminde rolü konulu bir seminer de verilecek ve çalışan çocuklarına özel resim yarışması başlatılacak. Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük temizlik ve kişisel bakım şirketlerinden Procter & Gamble (P&G); cinsiyet eşitliğini merkeze alarak; hem şirket merkezinde hem de Gebze fabrikasındaki erkek çalışanlarına 8 haftalık ücretli babalık izni hakkını kullandırmaya başlamış ve pek çok sektör ve markaya örnek olmuştu.

HER ALANDA EŞİTLİK VE ÇOK SESLİLİK

Her alanda dahil edici bir ortamı teşvik eden ve sadece kadın erkek konusunda değil, her alanda eşitliğe ve çok sesliliğe inanan P&G, babalar günü için de Gebze fabrikasında çalışan personele yönelik özel bir kutlama hazırladı. Cinsiyet eşitliğini kurum içinde ve kurum dışında kurumsal hedef olarak belirleyen P&G’nin babalar günü organizasyonuna; fabrika çalışanı anneler de katılabilecek. Etkinlik kapsamında, uzman psikolog tarafından verilecek, ‘Babaların çocuk gelişimindeki rolü’ konulu seminerin yanı sıra; tüm çalışanlara çocuk gelişimi ile ilgili küçük ipuçları içeren notlar ve çeşitli sürpriz hediyeler dağıtılacak. Ayrıca çalışan çocukları için düzenlenecek resim yarışmasının başlangıç duyurusu da etkinlik kapsamında yapılacak. Etkinlik bugün saat 17.00’da PG Gebze fabrikasında gerçekleştirilecek.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.