‘P Plaka’lılardan İdam Eylemi

Gebze 02.07.2018 - 18:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘P Plaka’lılardan İdam Eylemi

8 yaşında kaçırılıp daha sonradan hunharca katledilen Eylül Yağlıkara için Gebze ‘P Plakalı’ servis şoförleri idam getirilmesi için konvoy halinde eylem yaptılar.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 22 Haziran'da kaybolan ve cansız bedeni toprağa gömülü bulunan küçük Eylül Yağlıkara’nın acısını tüm Türkiye paylaştı. Gebze ‘P Plakalı’ servis şoförleri öldürülen 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara için bir eylem yaptı. Yapıkredi Tesisler önünde önceki akşam bir araya gelen yüzlerce servis aracı kornalar eşliğinde konvoy yaptı. Gebze, Çayırova, Darıca’da olmak üzere çok büyük bir konvoy halinde tecavüzcülere idam için konvoy halinde dörtlü ve kornalarla eylem yaptı. Servis şoförleri tarafından düzenlenen eyleme vatandaşlardan da destek geldi. KÜBRA AKABALI
8 yaşında kaçırılıp daha sonradan hunharca katledilen Eylül Yağlıkara için Gebze ‘P Plakalı’ servis şoförleri idam getirilmesi için konvoy halinde eylem yaptılar.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 22 Haziran'da kaybolan ve cansız bedeni toprağa gömülü bulunan küçük Eylül Yağlıkara’nın acısını tüm Türkiye paylaştı. Gebze ‘P Plakalı’ servis şoförleri öldürülen 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara için bir eylem yaptı. Yapıkredi Tesisler önünde önceki akşam bir araya gelen yüzlerce servis aracı kornalar eşliğinde konvoy yaptı. Gebze, Çayırova, Darıca’da olmak üzere çok büyük bir konvoy halinde tecavüzcülere idam için konvoy halinde dörtlü ve kornalarla eylem yaptı. Servis şoförleri tarafından düzenlenen eyleme vatandaşlardan da destek geldi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.