PAK-İŞ Temizlik İlaçlamada öncü kuruluş

Darıca 12.03.2020 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

PAK-İŞ Temizlik İlaçlamada öncü kuruluş

2013 yılında kurulan; PAK İŞ TEMİZLİK İLAÇLAMA SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ. Temizlik, Haşere Kontrol Hizmetleri konusunda bölgenin en büyük şirketlerinden biri oldu. Haşere ve kemirgenlere uygulanan  yöntemlerin tamamen bilimsel verilere dayanması ve sunulan hizmet standartları ve raporlama sayesinde sağlanan müşteri memnuniyeti sektör de lider konumuna getirdi. Şirket Yöneticisi Ercan Tezcan yaptığı açıklamada;’’ Kalitemiz, ticarete yön veren insanlar aracılığıyla şekil alır. PAKİŞ zararlı mücadele ekibi, iyi eğitimli ve sertifikalı uzmanlardan (IPM Servis teknisyenleri olarak da bilinir) oluşan bir ekip olup ilgili mevzuat hakkında güncel bilgilere sahiptir. Bilgilerini düzenli eğitim, kurslar ve devam eden eğitim yoluyla güncel tutarlar. Bu aslında profesyonel bir çalışma yöntemi olup, biz insanların ve yaşadığımız gezegenin güvenliği üzerine odaklanmaktır.’’ Ercan Tezcan şirketin faaliyetleri hakkında da şu bilgilendirmede bulundu;’’  GIDA ÜRÜNLERİ İŞLETMELERİ  Oteller Gıda İşletmeleri Barlar, Restaurantlar Süper Marketler ve Gıda Depoları Çiftlik ve Tarım İşletmeleri GIDA ÜRÜNÜ OLMAYAN İŞLETMELER  İlaç İşletmeleri Kozmetik İşletmeleri Ofisler Endüstriyel Tesisler Perakende İşletmeler Tesis Yönetim Şirketleri Sağlık Hizmetleri Müzeler ve Eski Eserler Açık Deniz, Deniz ve Liman Sanayi’’ Tezcan dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü ile ilgili özel çalışma uyguladıklarını ‘’Covid-19 (Korona) Virüs Dezenfeksiyon Hizmetleri verdiklerinin de altını çizdi. Tezcan ‘’ İçinde bulunduğumuz potansiyel salgın tehlikesine karşı; Eğitim Kurumları,Spor Salonları,Hastahane ve Klinikleri,Fabrika Sahaları,Toplu Yaşam Alanları,Toplu Taşıma Araçları,Depolama ve Üretim Alanları gibi farklı yerlerden eğitim için gelen çocukların bulunduğu ve bireylerin  dışardan getirdikleri veya içerde oluşan bakteri ve virüsler nedeniyle oluşabilecek enfeksiyonun kolayca bulaşabileceği kalabalık yaşam alanlarıdır. Bu yüzden, yasal olarak ortak ve sıklıkla kullanılan alanlar başta olmak üzere sürekli genel amaçlı dezenfeksiyon yapılması gerekmektedir.’’ Dedi.  Tezcan virüs dezenfeksiyon çalışmalarında dünya standartlarına uygun en kaliteli ürünleri kullandıklarınında altını çizdi. Bölgenin önemli kuruluşlarının yanı sıra resmi kurumlara hizmet verdiklerini vurgulayan Ercan Tezcan Pak İş İlaçlama Böcek ve Haşere Kontrol Merkezi’ne 444 8 431 numaralı telefondan, info@pakisilaclama.com adresinden kendilerine ulaşabileceklerini de söyledi.      

2013 yılında kurulan; PAK İŞ TEMİZLİK İLAÇLAMA SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ. Temizlik, Haşere Kontrol Hizmetleri konusunda bölgenin en büyük şirketlerinden biri oldu.
Haşere ve kemirgenlere uygulanan  yöntemlerin tamamen bilimsel verilere dayanması ve sunulan hizmet standartları ve raporlama sayesinde sağlanan müşteri memnuniyeti sektör de lider konumuna getirdi. Şirket Yöneticisi Ercan Tezcan yaptığı açıklamada;’’ Kalitemiz, ticarete yön veren insanlar aracılığıyla şekil alır. PAKİŞ zararlı mücadele ekibi, iyi eğitimli ve sertifikalı uzmanlardan (IPM Servis teknisyenleri olarak da bilinir) oluşan bir ekip olup ilgili mevzuat hakkında güncel bilgilere sahiptir. Bilgilerini düzenli eğitim, kurslar ve devam eden eğitim yoluyla güncel tutarlar. Bu aslında profesyonel bir çalışma yöntemi olup, biz insanların ve yaşadığımız gezegenin güvenliği üzerine odaklanmaktır.’’


Ercan Tezcan şirketin faaliyetleri hakkında da şu bilgilendirmede bulundu;’’ 
GIDA ÜRÜNLERİ İŞLETMELERİ 
Oteller Gıda İşletmeleri Barlar, Restaurantlar Süper Marketler ve Gıda Depoları Çiftlik ve Tarım İşletmeleri
GIDA ÜRÜNÜ OLMAYAN İŞLETMELER 
İlaç İşletmeleri Kozmetik İşletmeleri Ofisler Endüstriyel Tesisler Perakende İşletmeler Tesis Yönetim Şirketleri Sağlık Hizmetleri Müzeler ve Eski Eserler Açık Deniz, Deniz ve Liman Sanayi’’


Tezcan dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü ile ilgili özel çalışma uyguladıklarını ‘’Covid-19 (Korona) Virüs Dezenfeksiyon Hizmetleri verdiklerinin de altını çizdi. Tezcan ‘’ İçinde bulunduğumuz potansiyel salgın tehlikesine karşı; Eğitim Kurumları,Spor Salonları,Hastahane ve Klinikleri,Fabrika Sahaları,Toplu Yaşam Alanları,Toplu Taşıma Araçları,Depolama ve Üretim Alanları gibi farklı yerlerden eğitim için gelen çocukların bulunduğu ve bireylerin  dışardan getirdikleri veya içerde oluşan bakteri ve virüsler nedeniyle oluşabilecek enfeksiyonun kolayca bulaşabileceği kalabalık yaşam alanlarıdır. Bu yüzden, yasal olarak ortak ve sıklıkla kullanılan alanlar başta olmak üzere sürekli genel amaçlı dezenfeksiyon yapılması gerekmektedir.’’ Dedi.  Tezcan virüs dezenfeksiyon çalışmalarında dünya standartlarına uygun en kaliteli ürünleri kullandıklarınında altını çizdi.
Bölgenin önemli kuruluşlarının yanı sıra resmi kurumlara hizmet verdiklerini vurgulayan Ercan Tezcan Pak İş İlaçlama Böcek ve Haşere Kontrol Merkezi’ne 444 8 431 numaralı telefondan, info@pakisilaclama.com adresinden kendilerine ulaşabileceklerini de söyledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.