Pakistanlı 2 grubun kavgasında 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü

Darıca 25.01.2018 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Pakistanlı 2 grubun kavgasında 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü

Darıca’da, Pakistan uyruklu 2 grup arasında çıkan kavgada 1 kişi aldığı 13 bıçak darbesiyle öldü. Olay, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Umut Sokak'ta meydana geldi. Pakistanlı bir grup, bir binanın zemin katındaki dükkanda yaşayan yine Pakistanlı başka bir grup ile bilinmeyen bir nedenle kavga etti. Kavgada, 1 kişi aldığı bıçak darbeleri sonrası yere yığılırken, dükkandan bozma yerin de camları kırıldı. Kavga edenler olay yerinden kaçarken, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekibi geldi. 13 BIÇAK DARBESİ ALAN PAKİSTANLI KURTARILAMADI Yaralanan kişi Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden 13 bıçak darbesi alan kimliği belirlenemeyen Pakistan uyruklu kişi, yapılan tüm müdahalelerle rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, kavgaya karışan kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Darıca’da, Pakistan uyruklu 2 grup arasında çıkan kavgada 1 kişi aldığı 13 bıçak darbesiyle öldü. Olay, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Umut Sokak'ta meydana geldi. Pakistanlı bir grup, bir binanın zemin katındaki dükkanda yaşayan yine Pakistanlı başka bir grup ile bilinmeyen bir nedenle kavga etti. Kavgada, 1 kişi aldığı bıçak darbeleri sonrası yere yığılırken, dükkandan bozma yerin de camları kırıldı. Kavga edenler olay yerinden kaçarken, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekibi geldi.

13 BIÇAK DARBESİ ALAN PAKİSTANLI KURTARILAMADI

Yaralanan kişi Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden 13 bıçak darbesi alan kimliği belirlenemeyen Pakistan uyruklu kişi, yapılan tüm müdahalelerle rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, kavgaya karışan kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.