Pala: '16 Nisan'da Evet'le birlikte Türkiye kazanacak'

Darıca 27.03.2017 - 13:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Pala: '16 Nisan'da Evet'le birlikte Türkiye kazanacak'

AK Parti Darıca Eski İlçe Başkanı Orhan Pala, 16 Nisan'daki referandum öncesi yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı sisteminin en büyük özelliğinin istikrarlı bir yönetim olduğunu belirterek "Milletimiz Evet diyerek artık koalisyonlar dönemini sona erdirecek ve Türkiye kazanacak" dedi.

  AK Parti Darıca Eski İlçe Başkanı Orhan Pala, yeni anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. 16 Nisan'da çıkacak 'Evet'le koalisyonların son bulacağını ve istikrarla birlikte Türkiye'nin kazanacağını belirten Pala, şöyle konuştu: "Cumhurbaşkanlığı sisteminin en büyük özelliği istikrarlı bir yönetimdir. Bu ne demektir? Geçmişimizde örnekleri vardır. Menderes dönemi Demokrat Parti'nin tek başına iktidarıdır. Demokrat Parti'nin tek başına iktidarı ülkemize ve ülke insanına hizmeti getirmiştir. TÜRKİYE TEK PARTİ DÖNEMLERİNDE HİZMET GÖRDÜ Bir iki örnek: 1950'li yıllarda ülkenin en büyük ihtiyacı elektrikli enerjiydi. Ankara Nallıhan'da yapımına başlanan Sarıyar Barajı hizmetin önceliğiydi. Çok ihtiyaç vardı. Çok kısa bir zamanda tamamlandı ve hizmete girdi. Ticaretin ve medeniyetin öncüsü yollar yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk'ün AB kriterlerinin Türkiye'de uygulanması için mücadele verildi. Fakat köpek maması kedi maması dediler, olmadık sebeplerle Rahmetli Menderes'i idam ettiler. 1960-1980 arası yıllar Türkiye'nin kayıp yılları oldu. 1970-1980 yılları arası 14 hükümet kuruldu. Tek başına Özal Anavatan Partisi ile iktidara geldi. Türkiye'de yasakları kaldırarak işe başladı. Türkiye'nin gücünü, potansiyelini dış dünya ile tanıştırdı. Telekominikasyonda en ileri teknolojiyi Türkiye'ye getirdi. Bilgisayar teknolojisini Türkiye'ye getirdi. İş adamlarını yurtdışına açılmasına ve oralarda iş yapmalarına sebep oldu. İhracatımızı arttırdı. Fakat ne yaptılar? Hayali ihracat dediler. Bir takım usulsüzlükleri bilerek yaptılar, yaptırdılar. Özal'ın yaptığı çok başarılı hamleleri görmezden gelip onu karalamaya çalıştılar. Sonunda onu da zehirleyip öldürdüler. Sonrası Mesut Yılmaz'a iki yumruk attılar. Seçime gidildi ve koalisyon dönemi başladı. KOALİSYONLAR SON BULACAK Ak Parti dönemi ülkemiz cumhuriyet tarihi boyunca görmediği hizmetleri aldı. Ak Parti bu hizmetleri yaparken bürokraside ve yargıda karşılaştığı bir çok engelle bu hizmetleri yaptı. Artık bu engeller ortadan kalkacak. Ak Parti, Cumhurbaşkanlığı sistemini ülkemizde hakim kılmak istiyor. Koalisyon ve kargaşa dönemlerine son vermek istiyor. Milletimiz de bir karar verecek. Şu da bir gerçek ki bu ülkede yaşayan her bir insanın ortak bir değeri vardır; Vatan. Her görüşten insan vatan söz konusu olduğunda her türlü görüşü bir tarafa iter. Vatan için ortak hareket eder. İçimizde bunun istisnaları vardır. Zaten mücadele içteki ve dıştaki hainlerle yapılır. 15 Temmuz bunun en büyük delilidir. Milletimiz, sağ duyusunu ve ferasetini inşallah ülkemizin menfaati yönünde kullanacaktır.
AK Parti Darıca Eski İlçe Başkanı Orhan Pala, 16 Nisan'daki referandum öncesi yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı sisteminin en büyük özelliğinin istikrarlı bir yönetim olduğunu belirterek "Milletimiz Evet diyerek artık koalisyonlar dönemini sona erdirecek ve Türkiye kazanacak" dedi.

 

AK Parti Darıca Eski İlçe Başkanı Orhan Pala, yeni anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. 16 Nisan'da çıkacak 'Evet'le koalisyonların son bulacağını ve istikrarla birlikte Türkiye'nin kazanacağını belirten Pala, şöyle konuştu: "Cumhurbaşkanlığı sisteminin en büyük özelliği istikrarlı bir yönetimdir. Bu ne demektir? Geçmişimizde örnekleri vardır. Menderes dönemi Demokrat Parti'nin tek başına iktidarıdır. Demokrat Parti'nin tek başına iktidarı ülkemize ve ülke insanına hizmeti getirmiştir.

TÜRKİYE TEK PARTİ DÖNEMLERİNDE HİZMET GÖRDÜ

Bir iki örnek: 1950'li yıllarda ülkenin en büyük ihtiyacı elektrikli enerjiydi. Ankara Nallıhan'da yapımına başlanan Sarıyar Barajı hizmetin önceliğiydi. Çok ihtiyaç vardı. Çok kısa bir zamanda tamamlandı ve hizmete girdi. Ticaretin ve medeniyetin öncüsü yollar yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk'ün AB kriterlerinin Türkiye'de uygulanması için mücadele verildi. Fakat köpek maması kedi maması dediler, olmadık sebeplerle Rahmetli Menderes'i idam ettiler. 1960-1980 arası yıllar Türkiye'nin kayıp yılları oldu. 1970-1980 yılları arası 14 hükümet kuruldu. Tek başına Özal Anavatan Partisi ile iktidara geldi. Türkiye'de yasakları kaldırarak işe başladı. Türkiye'nin gücünü, potansiyelini dış dünya ile tanıştırdı. Telekominikasyonda en ileri teknolojiyi Türkiye'ye getirdi. Bilgisayar teknolojisini Türkiye'ye getirdi. İş adamlarını yurtdışına açılmasına ve oralarda iş yapmalarına sebep oldu. İhracatımızı arttırdı. Fakat ne yaptılar? Hayali ihracat dediler. Bir takım usulsüzlükleri bilerek yaptılar, yaptırdılar. Özal'ın yaptığı çok başarılı hamleleri görmezden gelip onu karalamaya çalıştılar. Sonunda onu da zehirleyip öldürdüler. Sonrası Mesut Yılmaz'a iki yumruk attılar. Seçime gidildi ve koalisyon dönemi başladı.

KOALİSYONLAR SON BULACAK

Ak Parti dönemi ülkemiz cumhuriyet tarihi boyunca görmediği hizmetleri aldı. Ak Parti bu hizmetleri yaparken bürokraside ve yargıda karşılaştığı bir çok engelle bu hizmetleri yaptı. Artık bu engeller ortadan kalkacak. Ak Parti, Cumhurbaşkanlığı sistemini ülkemizde hakim kılmak istiyor. Koalisyon ve kargaşa dönemlerine son vermek istiyor. Milletimiz de bir karar verecek. Şu da bir gerçek ki bu ülkede yaşayan her bir insanın ortak bir değeri vardır; Vatan. Her görüşten insan vatan söz konusu olduğunda her türlü görüşü bir tarafa iter. Vatan için ortak hareket eder. İçimizde bunun istisnaları vardır. Zaten mücadele içteki ve dıştaki hainlerle yapılır. 15 Temmuz bunun en büyük delilidir. Milletimiz, sağ duyusunu ve ferasetini inşallah ülkemizin menfaati yönünde kullanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.