Pala: 'Darıca için hayallerim var'

Darıca 19.12.2018 - 13:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Pala: 'Darıca için hayallerim var'

AK Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Pala, yaptığı açıklamada Darıca'yla ilgili hayallerinin olduğunu ifade ederek 'Darıca’yı, genç ilçemizi, Gençlerle gönül Belediyeciliğinde buluşturmak istiyorum' dedi. Pala, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Darıca için tabi ki hayallerim var bu yaklaşık on yıllık bir hayal. Yalnız şunun altını çizmek isterim bu Belediye Başkanlığı hayali asla ve asla değildir. Bu ikisini kalın çizgilerle ayırırım. Darıca’ya ne katabilirim bunun hayalidir. Bu işe soyunmuş her arkadaş bir şeyler söylüyor bir şeyler vadediyor ama aslolan samimiyettir, tevazudur, alçak gönüllü olmaktır. Sayın Genel Başkanımız gençlik yıllarından beri bu çizgiden hiç ayrılmadı. Sonuç milletin gönlüne taht kurdu yetmedi İslam Coğrafyasındaki tüm milletlerin gönlüne girdi. Demek ki insanın samimiyetine bakarken geçmişten gelen zaman çizgisine de bakmak lazım. Bu manada çizgisini muhafaza etmiş biri olmaktan onur duyduğumu da ifade etmek isterim. Darıca’yı, genç ilçemizi, Gençlerle gönül Belediyeciliğinde buluşturmak istiyorum."

AK Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Pala, yaptığı açıklamada Darıca'yla ilgili hayallerinin olduğunu ifade ederek 'Darıca’yı, genç ilçemizi, Gençlerle gönül Belediyeciliğinde buluşturmak istiyorum' dedi.

Pala, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Darıca için tabi ki hayallerim var bu yaklaşık on yıllık bir hayal. Yalnız şunun altını çizmek isterim bu Belediye Başkanlığı hayali asla ve asla değildir. Bu ikisini kalın çizgilerle ayırırım. Darıca’ya ne katabilirim bunun hayalidir. Bu işe soyunmuş her arkadaş bir şeyler söylüyor bir şeyler vadediyor ama aslolan samimiyettir, tevazudur, alçak gönüllü olmaktır. Sayın Genel Başkanımız gençlik yıllarından beri bu çizgiden hiç ayrılmadı. Sonuç milletin gönlüne taht kurdu yetmedi İslam Coğrafyasındaki tüm milletlerin gönlüne girdi. Demek ki insanın samimiyetine bakarken geçmişten gelen zaman çizgisine de bakmak lazım. Bu manada çizgisini muhafaza etmiş biri olmaktan onur duyduğumu da ifade etmek isterim. Darıca’yı, genç ilçemizi, Gençlerle gönül Belediyeciliğinde buluşturmak istiyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.