PALA DERNEK KURDU!

25.01.2018 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

PALA DERNEK KURDU!

Pala kurduğu dernekle binlerce evsiz ve yurtsuz kişiye yardım ediyor...

California Valisi adına San Diego Denetleme Kurulu Müdürü Kristin Gaspar, San Diego Meclis Salonu’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Kenan Pala’nın bir yıl önce kurduğu ve başkanlığını yürüttüğü ’Kids4 Community’ (Topluluk için Çocuklar) derneği ile evsizler ve kimsesizler için sürekli çalışmalar gerçekleştirdiğini, bir yıl boyunca izledikleri öğrenci gençlerin bu tutumlarını bir bildiri yayımlayarak ABD’de duyurduklarını bildirdi. '23 OCAK KENAN PALA GÜNÜ İLAN EDİLDİ' Gaspar, California Valisi’nin oluruyla San Diego’da bu yıl 23 Ocak’ın ’Kenan Pala Günü’ olarak ilan edildiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Kenan Pala’nın önderliğinde genç öğrencilerin kurduğu dernekle, şehrimizde evsiz ve yurtsuzlar için önemli, faydalı çalışmalar yürütüyorlar. Kenan, bu genç yaşında hepimize örnek olacak işlere imza attı. Kenan ile şehirde yaşayanlar olarak gurur duyuyoruz. Geçen yıl 8 binden fazla yiyecek içecek, sabun, şampuan, ıslak mendil paketlerinin bulunduğu paketler toplandı, hazırlandı. Bunlar ABD’deki birçok evsiz kuruma bağışlandı. Evsizler için San Diego’da 3 bin öğlen yemeği verildi. 500’den fazla ailenin giyim, okul ve yaşam masrafları karşılandı. Yeni yıl zamanında 2 binden fazla çocuğa hediye bağışı yapıldı. 'DAHA ÖNEMLİ HİZMETLERDE BULUNACAĞINA İNANIYORUZ' Bağış ve etkinliklerin tamamı 2 binden fazla gönüllüden toplanan yardım ve bağışlarla gerçekleşti. Kenan ve arkadaşlarının yaptığı bu iyiliklere inanan insanlar onlara destek vererek yardımcı oldular. Kenan Pala’nın ileriki yaşlarında toplumumuza daha önemli hizmet ve katkılarda bulunacağına inanıyoruz." KENAN: İNSANLARA YARDIMI BİR BORÇ BİLİYORUM Kenan Pala da törende beş dakika süren bir konuşma yaptı. Babası Serhat Pala, annesi Zeynep Ilgaz Pala ve kardeşi Arden Pala’nın arkadaşlarıyla sürdürdüğü çalışmalara önemli destek ve katkı verdiğini dile getiren Kenan Pala, şöyle dedi: "Okul müdürüm Dan Lang, Kristin Gaspar ve California Valisi’ne teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Ailem Türkiye’den San Diego’ya gelmiştir. Sevdiklerimizin yardımları olmasaydı buralara ailecek gelemezdik. Bu nedenle insanlara yardım yapmayı bir borç biliyorum. Yürümeye başladığımdan beri birileri için yardım topluyorum, yardım ediyorum. San Diego’da 3 milyon insan yaşıyor. Eğer herkes bir yardım yaparsa, her gün 3 milyon yardım sağlanmış olur. Hayatımız daha mutlu ve huzurlu geçer. San Diego’da yaşayan insanları yardım yapmaya davet ediyorum." CBS 8 KANALI 1 SAAT CANLI YAYIN YAPTI Konuşmaların ardından Kristin Gaspar, Kenan Pala’ya 23 Ocak’ın San Diego’da ’Kenan Pala Günü’ ilan edilmesine yönelik belge ile plaket verdi. Törende, Kenan Pala’nın babası Serhat Pala, annesi Zeynep Ilgaz Pala ile şehir meclisi üyeleri hazır bulundu. Bu törenden önce CBS 8 kanalı, Kenan Pala ve yürüttüğü projelere yönelik 1 saatlik canlı yayın yaptı.
Pala kurduğu dernekle binlerce evsiz ve yurtsuz kişiye yardım ediyor...

California Valisi adına San Diego Denetleme Kurulu Müdürü Kristin Gaspar, San Diego Meclis Salonu’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Kenan Pala’nın bir yıl önce kurduğu ve başkanlığını yürüttüğü ’Kids4 Community’ (Topluluk için Çocuklar) derneği ile evsizler ve kimsesizler için sürekli çalışmalar gerçekleştirdiğini, bir yıl boyunca izledikleri öğrenci gençlerin bu tutumlarını bir bildiri yayımlayarak ABD’de duyurduklarını bildirdi.

'23 OCAK KENAN PALA GÜNÜ İLAN EDİLDİ'

Gaspar, California Valisi’nin oluruyla San Diego’da bu yıl 23 Ocak’ın ’Kenan Pala Günü’ olarak ilan edildiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Kenan Pala’nın önderliğinde genç öğrencilerin kurduğu dernekle, şehrimizde evsiz ve yurtsuzlar için önemli, faydalı çalışmalar yürütüyorlar. Kenan, bu genç yaşında hepimize örnek olacak işlere imza attı. Kenan ile şehirde yaşayanlar olarak gurur duyuyoruz. Geçen yıl 8 binden fazla yiyecek içecek, sabun, şampuan, ıslak mendil paketlerinin bulunduğu paketler toplandı, hazırlandı. Bunlar ABD’deki birçok evsiz kuruma bağışlandı. Evsizler için San Diego’da 3 bin öğlen yemeği verildi. 500’den fazla ailenin giyim, okul ve yaşam masrafları karşılandı. Yeni yıl zamanında 2 binden fazla çocuğa hediye bağışı yapıldı.

'DAHA ÖNEMLİ HİZMETLERDE BULUNACAĞINA İNANIYORUZ'


ABD 13 yaşındaki Türkü konuşuyor

Bağış ve etkinliklerin tamamı 2 binden fazla gönüllüden toplanan yardım ve bağışlarla gerçekleşti. Kenan ve arkadaşlarının yaptığı bu iyiliklere inanan insanlar onlara destek vererek yardımcı oldular. Kenan Pala’nın ileriki yaşlarında toplumumuza daha önemli hizmet ve katkılarda bulunacağına inanıyoruz."

KENAN: İNSANLARA YARDIMI BİR BORÇ BİLİYORUM

Kenan Pala da törende beş dakika süren bir konuşma yaptı. Babası Serhat Pala, annesi Zeynep Ilgaz Pala ve kardeşi Arden Pala’nın arkadaşlarıyla sürdürdüğü çalışmalara önemli destek ve katkı verdiğini dile getiren Kenan Pala, şöyle dedi:

"Okul müdürüm Dan Lang, Kristin Gaspar ve California Valisi’ne teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Ailem Türkiye’den San Diego’ya gelmiştir. Sevdiklerimizin yardımları olmasaydı buralara ailecek gelemezdik. Bu nedenle insanlara yardım yapmayı bir borç biliyorum. Yürümeye başladığımdan beri birileri için yardım topluyorum, yardım ediyorum. San Diego’da 3 milyon insan yaşıyor. Eğer herkes bir yardım yaparsa, her gün 3 milyon yardım sağlanmış olur. Hayatımız daha mutlu ve huzurlu geçer. San Diego’da yaşayan insanları yardım yapmaya davet ediyorum."

CBS 8 KANALI 1 SAAT CANLI YAYIN YAPTI

Konuşmaların ardından Kristin Gaspar, Kenan Pala’ya 23 Ocak’ın San Diego’da ’Kenan Pala Günü’ ilan edilmesine yönelik belge ile plaket verdi. Törende, Kenan Pala’nın babası Serhat Pala, annesi Zeynep Ilgaz Pala ile şehir meclisi üyeleri hazır bulundu.

Bu törenden önce CBS 8 kanalı, Kenan Pala ve yürüttüğü projelere yönelik 1 saatlik canlı yayın yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.