19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Palgaz, abonelerini uyardı

Gebze 30.12.2016 - 14:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Palgaz, abonelerini uyardı

Palgaz, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle abonelerini uyardı.

İşte Palgaz tarafından yapılan o uyarı; "Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası genelinde yer yer elektrik kesintileri yaşanmaktadır. Bu sebeple doğalgaz ile çalışan kombi ve kazanlarda arızalar meydana gelmektedir. Elektrik kesinlerinin yaşandığı bölgelerde bulunan abonelerimizin, kombi ve kazanlarını elektrikler tekrar gelene kadar kapalı konuma getirmeleri gerekmektedir. Aksi halde, elektrikler geldikten sonra, cihazların birden çalışmaya başlamasıyla doğalgazda ani ve yüksek çekişler meydana gelmekte, bu da doğalgaz cihazlarında arızaya sebep olmakta ve doğalgaz arz güvenliğini olumsuz etkilemektedir. Abonelerimizin bu konuda hassasiyet göstermeleri, kombi ve kazanlarını elektrikler gelene kadar kapalı konumda tutmaları önem arz etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.
Palgaz, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle abonelerini uyardı.
İşte Palgaz tarafından yapılan o uyarı;

"Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası genelinde yer yer elektrik kesintileri yaşanmaktadır. Bu sebeple doğalgaz ile çalışan kombi ve kazanlarda arızalar meydana gelmektedir. Elektrik kesinlerinin yaşandığı bölgelerde bulunan abonelerimizin, kombi ve kazanlarını elektrikler tekrar gelene kadar kapalı konuma getirmeleri gerekmektedir.

Aksi halde, elektrikler geldikten sonra, cihazların birden çalışmaya başlamasıyla doğalgazda ani ve yüksek çekişler meydana gelmekte, bu da doğalgaz cihazlarında arızaya sebep olmakta ve doğalgaz arz güvenliğini olumsuz etkilemektedir. Abonelerimizin bu konuda hassasiyet göstermeleri, kombi ve kazanlarını elektrikler gelene kadar kapalı konumda tutmaları önem arz etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.