Palgaz’dan Demirci’ye Ziyaret

Çayırova 16.03.2016 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Palgaz’dan Demirci’ye Ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Palgaz Yöneticilerini makamında kabul etti.

Ziyarette Palgaz Genel Müdürü Tamer Sönmez, Yapım ve İşletme Müdürü Kıvanç Türkmen ve Finans Direktörü Muzaffer Yücel ile istişarelerde bulunan Demirci, Çayırova’da devam eden doğalgaz yatırım çalışmaları hakkında görüşlerini iletti ve bu güne kadar yapılan palgaz çalışmaları dolayısıyla da yöneticilere teşekkür etti. Palgaz 2016 Yılı Yatırım Planı Görüşüldü Belediye başkanlık makamında konuklarını kabul eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, doğalgaz çalışmaları hakkında Palgaz yöneticileriyle istişarelerde bulundu. Palgaz’ın 2015 yılı içerisinde yaptığı çalışmalar neticesinde İnönü Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarını tamamladıklarını belirten Demirci, yine aynı yıl içerisinde Emek Mahallesi’nde de doğalgaz çalışmalarının büyük bir kısmının gerçekleştirildiğini belirtti.Palgaz yöneticileriyle gerçekleştirdiği toplantıda 2016 yılı yatırım planını da değerlendiren Demirci, Emek Mahallesi’ndeki doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını ve bir kısım bölgede eksiklikler olduğunu, eksik olan mahallelerde de kısmi çalışmaların yapılacağını söyledi.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Palgaz Yöneticilerini makamında kabul etti.

Ziyarette Palgaz Genel Müdürü Tamer Sönmez, Yapım ve İşletme Müdürü Kıvanç Türkmen ve Finans Direktörü Muzaffer Yücel ile istişarelerde bulunan Demirci, Çayırova’da devam eden doğalgaz yatırım çalışmaları hakkında görüşlerini iletti ve bu güne kadar yapılan palgaz çalışmaları dolayısıyla da yöneticilere teşekkür etti.

Palgaz 2016 Yılı Yatırım Planı Görüşüldü

Belediye başkanlık makamında konuklarını kabul eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, doğalgaz çalışmaları hakkında Palgaz yöneticileriyle istişarelerde bulundu. Palgaz’ın 2015 yılı içerisinde yaptığı çalışmalar neticesinde İnönü Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarını tamamladıklarını belirten Demirci, yine aynı yıl içerisinde Emek Mahallesi’nde de doğalgaz çalışmalarının büyük bir kısmının gerçekleştirildiğini belirtti.Palgaz yöneticileriyle gerçekleştirdiği toplantıda 2016 yılı yatırım planını da değerlendiren Demirci, Emek Mahallesi’ndeki doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını ve bir kısım bölgede eksiklikler olduğunu, eksik olan mahallelerde de kısmi çalışmaların yapılacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.