19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Pandemi de örnek çalışmalara imza attı!”

Çayırova 18.08.2020 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Pandemi de örnek çalışmalara imza attı!”

ÇAYIROVA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİREN VEKİL YILMAZ’DAN ÇİFTÇİ’YE ÖVGÜLER

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, önceki gün Çayırova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Bünyamin Çiftçi’ye övgüler yağdıran Vekil Yılmaz, Çiftçi özellikle pandemi döneminde örnek çalışmalara imza attı.” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, önceki gün Çayırova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretinde ilk olarak AK Parti Çayırova İlçe teşkilatını ziyaret eden Vekil Yılmaz ardından Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi daha sonra ise Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin’i, İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl’ü ziyaret ederek, pandemi sürecindeki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Ziyarette konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, "Biz milletvekilleri olarak, kendi mevzularımızla ilgili komisyonlarda yapılan çalışmaları her hafta bir ilçemizde başkanlarımızla birlikte değerlendiriyoruz. Bu haftada sıra Çayırova’daydı. Çayırova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek gerek Belediye Başkanımız Bünyamin Bey’le gerekse de ilçe protokolümüzle istişarelerde bulunarak Çayırova’nın geleceği adına neler yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bu manada Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Bey’in gayretleri çok büyük. Büyükşehir’imizle birlikte şehrimiz için gece gündüz koşturuyorlar. Başkanımız ve ekibi özellikle pandemi döneminde örnek çalışmalara imza attılar. Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum” dedi. ÇAYIROVA’NIN GELECEĞİNİ KONUŞTUK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile beraber Çayırova’yı konuştuklarını ve Çayırova’nın gelişmesi adına yapılacak olan projeler konusunda fikir istişare ettiklerini ifade etti. Çiftçi, “Sayın vekilimiz ile kentimizin dünü, bugünü ve yarınını masaya yatırıp Çayırova halkının daha mutlu olması yönünde görüştük. Çayırova konusunda hassasiyetinden ötürü sayın vekile teşekkür ederim” dedi. OKUL İNŞAATLARINI ZİYARET ETTİK Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, ”AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Mehmet Akif Yılmaz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Ak Parti ilçe başkanı Ekrem Karahan yönetimi ile birlikte ilçe Millî Eğitim Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler. Kendilerini ilçemizde devam eden eğitim çalışmaları ve yeni eğitim yatırımları hakkında bilgilendirerek devam eden okul inşaatlarını yerinde ziyaret ettik. Ziyaretleri ve ilgileri için teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu. ÇOK FAYDALI BİR GÖRÜŞME OLDU Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ise Vekil Yılmaz ile beraber Çayırova konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını gelecek adına neler yapılması konusunda fikir istişaresinde bulunup bu noktada çalışma yapmak adına görüştüklerini ve karşılıklı diyaloğa devam edeceklerini söylerken “Çayırova için önemli bir ziyaret oldu. Kentimizi nasıl geliştiririz bunun üzerine kafa yorup, bunları masaya yatırdık” ifadesini kullandı.  
ÇAYIROVA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİREN VEKİL YILMAZ’DAN ÇİFTÇİ’YE ÖVGÜLER

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, önceki gün Çayırova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Bünyamin Çiftçi’ye övgüler yağdıran Vekil Yılmaz, Çiftçi özellikle pandemi döneminde örnek çalışmalara imza attı.” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, önceki gün Çayırova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretinde ilk olarak AK Parti Çayırova İlçe teşkilatını ziyaret eden Vekil Yılmaz ardından Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi daha sonra ise Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin’i, İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl’ü ziyaret ederek, pandemi sürecindeki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Ziyarette konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, "Biz milletvekilleri olarak, kendi mevzularımızla ilgili komisyonlarda yapılan çalışmaları her hafta bir ilçemizde başkanlarımızla birlikte değerlendiriyoruz. Bu haftada sıra Çayırova’daydı. Çayırova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek gerek Belediye Başkanımız Bünyamin Bey’le gerekse de ilçe protokolümüzle istişarelerde bulunarak Çayırova’nın geleceği adına neler yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bu manada Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Bey’in gayretleri çok büyük. Büyükşehir’imizle birlikte şehrimiz için gece gündüz koşturuyorlar. Başkanımız ve ekibi özellikle pandemi döneminde örnek çalışmalara imza attılar. Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

ÇAYIROVA’NIN GELECEĞİNİ KONUŞTUK

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile beraber Çayırova’yı konuştuklarını ve Çayırova’nın gelişmesi adına yapılacak olan projeler konusunda fikir istişare ettiklerini ifade etti. Çiftçi, “Sayın vekilimiz ile kentimizin dünü, bugünü ve yarınını masaya yatırıp Çayırova halkının daha mutlu olması yönünde görüştük. Çayırova konusunda hassasiyetinden ötürü sayın vekile teşekkür ederim” dedi.

OKUL İNŞAATLARINI ZİYARET ETTİK

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, ”AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Mehmet Akif Yılmaz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Ak Parti ilçe başkanı Ekrem Karahan yönetimi ile birlikte ilçe Millî Eğitim Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler. Kendilerini ilçemizde devam eden eğitim çalışmaları ve yeni eğitim yatırımları hakkında bilgilendirerek devam eden okul inşaatlarını yerinde ziyaret ettik. Ziyaretleri ve ilgileri için teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

ÇOK FAYDALI BİR GÖRÜŞME OLDU

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ise Vekil Yılmaz ile beraber Çayırova konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını gelecek adına neler yapılması konusunda fikir istişaresinde bulunup bu noktada çalışma yapmak adına görüştüklerini ve karşılıklı diyaloğa devam edeceklerini söylerken “Çayırova için önemli bir ziyaret oldu. Kentimizi nasıl geliştiririz bunun üzerine kafa yorup, bunları masaya yatırdık” ifadesini kullandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.