Paralel temizlik..

19.07.2016 - 09:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Paralel temizlik..

Paralel temizlik Paralel yapıyla bağlantılı tek bir kamu çalışanı ve şirket kalmayacak. Finansal destek veren işadamları ‘yardım-yataklıktan’ yargılanacak ..

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından, devletin kılcal damarlarına sızan paralel yapının ekonomi ayağına yönelik de geniş çaplı yeni bir operasyon başlıyor. Kamuda paralel yapı ile bağlantısı olan tek bir memurişçi kalmayacak. Paralel yapıyla bağlantılı şirketler tasfiye edilecek, mal devri yapılan mali müşavir, avukatlar mercek altında tutulurken, mutemet işadamları aracılığıyla hisse devirleri durdurulacak. Doğrudandolaylı destek sağlayan firmalar üzerinden finansman akışı sağlayan işadamları 'örgüte yardım ve yataklıktan' yargılanacak. BAĞLANTILARINI KESMEDİLER Paralel yapının bilinen şirketlerinin ötesinde yurt dışı vakıf, örgüt birimlerine para transferinde rol oynayan şirketler de ortaya çıkarıldı. 8 bine yakın şirketin 17-25 Aralık 2015 darbe girişimi sonrası Fethullahçı Terör Örgütü ile bağlantılarını devam ettirdiği belirlendi. FETÖ'ye finansal destek sağlayan işadamları hakkında 'örgüte yardım ve yataklıktan' işlem yapılacak. Örgütle bağlantılı şirketler, terör örgütüne destek veren şirketler kapsamında incelemeye alındı...
Paralel temizlik Paralel yapıyla bağlantılı tek bir kamu çalışanı ve şirket kalmayacak. Finansal destek veren işadamları ‘yardım-yataklıktan’ yargılanacak ..

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından, devletin kılcal damarlarına sızan paralel yapının ekonomi ayağına yönelik de geniş çaplı yeni bir operasyon başlıyor. Kamuda paralel yapı ile bağlantısı olan tek bir memurişçi kalmayacak. Paralel yapıyla bağlantılı şirketler tasfiye edilecek, mal devri yapılan mali müşavir, avukatlar mercek altında tutulurken, mutemet işadamları aracılığıyla hisse devirleri durdurulacak. Doğrudandolaylı destek sağlayan firmalar üzerinden finansman akışı sağlayan işadamları 'örgüte yardım ve yataklıktan' yargılanacak.

BAĞLANTILARINI KESMEDİLER
Paralel yapının bilinen şirketlerinin ötesinde yurt dışı vakıf, örgüt birimlerine para transferinde rol oynayan şirketler de ortaya çıkarıldı. 8 bine yakın şirketin 17-25 Aralık 2015 darbe girişimi sonrası Fethullahçı Terör Örgütü ile bağlantılarını devam ettirdiği belirlendi. FETÖ'ye finansal destek sağlayan işadamları hakkında 'örgüte yardım ve yataklıktan' işlem yapılacak. Örgütle bağlantılı şirketler, terör örgütüne destek veren şirketler kapsamında incelemeye alındı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.