Paramparça...

Spor 22.11.2015 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Paramparça...

Şampiyonluk trenini kaçıran Darıca G.B, Kastamonuspor deplasmanında hezimete uğrayarak rakibine 4-0 yenildi. Rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen sarı yeşilliler, ligdeki 7.yenilgisini alarak Play-Off’un 9 puan gerisine düştü.

3.lig 3.Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla giren ancak ligin henüz başında şampiyonluk ümitlerini rafa kaldırarak gözünü Play-Off’a diken Darıca G.B, Play-Off trenini de kaçırmak üzere. Kastamonuspor deplasmanına puan için giden sarı yeşilliler, rakibine 4-0 yenilerek hezimete uğradı. Ligde geride kalan 15 maç sonunda 7.yenilgisini alan Darıca G.B, 0 averajla da tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçirmeye devam etti. RAKİBİN GOLLERİNİ İZLEDİK Mücadelenin 12.dakikasında Uğur Daşdemir’in kendi kalesina attığı golle 1-0 geriye düşen Darıca G.B, devreyi de bu skorla tamamladı. İkinci yarıya umutla giren Ramazan Silin’in öğrencileri, ev sahibi ekibin 48.dakikadaki golüne engel olamadı. Faruk Öcal’la farkı 2’ye çıkaran ev sahibi ekip, 57.dakikada Uğur Yanıkdemir ve 65.dakikada Yaşar Çetin’le gollerini ardı ardına sıralarken, sarı yeşilli futbolcular rakibin gollerini sadece izlemekle yetindi. Kastamonuspor karşısında ağır bir yenilgi alan Darıca G.B,haftayı 18 puanla 12.sırada tamamlarken, aldığı 4-0’lık yenilgiyle lige havlu attı.
Şampiyonluk trenini kaçıran Darıca G.B, Kastamonuspor deplasmanında hezimete uğrayarak rakibine 4-0 yenildi. Rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen sarı yeşilliler, ligdeki 7.yenilgisini alarak Play-Off’un 9 puan gerisine düştü.

3.lig 3.Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla giren ancak ligin henüz başında şampiyonluk ümitlerini rafa kaldırarak gözünü Play-Off’a diken Darıca G.B, Play-Off trenini de kaçırmak üzere. Kastamonuspor deplasmanına puan için giden sarı yeşilliler, rakibine 4-0 yenilerek hezimete uğradı. Ligde geride kalan 15 maç sonunda 7.yenilgisini alan Darıca G.B, 0 averajla da tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçirmeye devam etti.

RAKİBİN GOLLERİNİ İZLEDİK

Mücadelenin 12.dakikasında Uğur Daşdemir’in kendi kalesina attığı golle 1-0 geriye düşen Darıca G.B, devreyi de bu skorla tamamladı. İkinci yarıya umutla giren Ramazan Silin’in öğrencileri, ev sahibi ekibin 48.dakikadaki golüne engel olamadı. Faruk Öcal’la farkı 2’ye çıkaran ev sahibi ekip, 57.dakikada Uğur Yanıkdemir ve 65.dakikada Yaşar Çetin’le gollerini ardı ardına sıralarken, sarı yeşilli futbolcular rakibin gollerini sadece izlemekle yetindi. Kastamonuspor karşısında ağır bir yenilgi alan Darıca G.B,haftayı 18 puanla 12.sırada tamamlarken, aldığı 4-0’lık yenilgiyle lige havlu attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.