19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Paranızı Geri Alın

Ekonomi 05.04.2019 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Paranızı Geri Alın

Tüketiciler Birliği Başkanı Şahin, bazı banka ve firmaların tüketiciyi icraya verdiğinde 20 yerine 35 faiz uyguladığını belirtti, ‘Paranızı geri alın’ dedi..

Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin, "Tüketici işlemlerinde yıllık faiz oranları yüzde 20 civarında. Ancak bazı bankalar, GSM operatörleri veya zincir mağazalar tüketiciyi borcundan dolayı icraya verdiğinde yüzde 35 civarında faiz uyguluyor. Dolayısıyla tüketicinin borcu, olması gerekenden daha fazla oluyor" dedi. Uygulanan fazla faize itiraz etmek için herhangi bir zaman aşımının bulunmadığını belirten Şahin, "Kişi istediği zaman fazla ödediği bu tutarı dava açarak geri alabilir" diye konuştu..
Tüketiciler Birliği Başkanı Şahin, bazı banka ve firmaların tüketiciyi icraya verdiğinde 20 yerine 35 faiz uyguladığını belirtti, ‘Paranızı geri alın’ dedi..

Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin, "Tüketici işlemlerinde yıllık  oranları yüzde 20 civarında. Ancak bazı lar, GSM operatörleri veya zincir mağazalar tüketiciyi borcundan dolayı icraya verdiğinde yüzde 35 civarında faiz uyguluyor. Dolayısıyla tüketicinin borcu, olması gerekenden daha fazla oluyor" dedi. Uygulanan fazla faize itiraz etmek için herhangi bir zaman aşımının bulunmadığını belirten Şahin, "Kişi istediği zaman fazla ödediği bu tutarı dava açarak geri alabilir" diye konuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.