“Park yapmak bu kadar zor mu?”

Dilovası 19.07.2020 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Park yapmak bu kadar zor mu?”

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, “Turgut Özal Mahallesi’ne bir park yapmak bu kadar zor mu? Evlatlarımız yollarda parke taşları üzerinde değil de park içerisinde kaydıraklarda kaysalar daha iyi olmaz mı” dedi. Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Dilovası Turgut Özal Mahallesi’nde çocuk parkı olmaması sebebi ile mahalledeki çocukların sokaklarda oynadığını söyledi. Çocukların sokakta olmasının hayati tehlike taşıdığını belirten Bilikli yetkililerden çocuk parkı talebinde bulundu. Mahallede çocuk parkı olmaması sebebi ile oyun oynadığı sırada 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarından düşerek yaralanan Burhan Yıldız’ı da örnek gösteren Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli yazılı bir açıklama yaptı. CİDDİ ŞEKİLDE YARALANDI Bilikli yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Diliskelesi Mahallesi sakinlerinden Yaşar Yıldız’ın oğlu Burhan Yıldız Dilovası Belediyesi’nin yapmış olduğu 3-4 Metre yüksekliğindeki istinat duvarından düşerek ciddi şekilde yaralanmıştır. Hamd olsun hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Fatih Devlet Hastanesi’nde yapılan acil müdahalenin ardından müşahede altına alınmış ve akabinde taburcu edilmiştir. DİLEKÇELER GÖZ ARDI EDİLDİ Yıllar önce yapılan istinat duvarı üzerine maalesef korkuluk yapılmamıştır. Mahalle sakinlerinin beyanlarında anlaşılacağı üzere korkuluk yapılması için verilen dilekçeler göz ardı edilmiş, korkuluklar yapılmamış ve akabinde bu elim olay yaşanmıştır. Malumunuz üzere yaklaşık 3 hafta önce Turgut Özal Mahallesi’nde, yokuş aşağı kayarken, halk otobüsünün altında kalarak yaşamını yitiren 4 yaşındaki Hüseyin Ada evladımızı son yolculuğuna uğurlamıştık. EVLATLARIMIZIN HAYATINI KORUMALIYIZ Turgut Özal Mahallesi’ne bir park yapmak bu kadar zor mu? Evlatlarımız yollarda parke taşları üzerinde değil de park içerisinde kaydıraklarda kaysalar daha iyi olmaz mı? Geleceğimiz olan evlatlarımızın hayatlarını korumak hepimizin zaruri görevidir. Bu lütuf değil mecburiyettir. Bu mecburiyet içerisinde soruyorum; Bu görevi kötüye kullanmak mı yoksa ihmal midir? Bu sorunun cevabını vicdanlarınıza bırakıyorum. KAYMAKAMLIĞA BAŞVURABİLİRSİNİZ Görevi kötüye kullanma suçu şikayete tabi bir suç değildir. Gerek kolluk (polis, jandarma ) gerekse savcılık suçu öğrendiği anda soruşturma işlemlerini kendiliğinden başlatmalıdır. Başka evlatlarımızın canının yanmaması için sorumlu davranmak mecburiyetindeyiz. Halkımızda şunu bilmelidirler ki; yerel belediyelerin yetersiz kaldığı durumlarda ilçe kaymakamlığı üzerinden talep oluşturulabilir ve valilik tarafından hizmet alınması sağlanabilmektedir.” İSTİNAT DUVARINDAN DÜŞEN BURHAN YILDIZ BURHAN YILDIZ’IN DÜŞTÜĞÜ İSTİNAT DUVARI

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, “Turgut Özal Mahallesi’ne bir park yapmak bu kadar zor mu? Evlatlarımız yollarda parke taşları üzerinde değil de park içerisinde kaydıraklarda kaysalar daha iyi olmaz mı” dedi.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Dilovası Turgut Özal Mahallesi’nde çocuk parkı olmaması sebebi ile mahalledeki çocukların sokaklarda oynadığını söyledi. Çocukların sokakta olmasının hayati tehlike taşıdığını belirten Bilikli yetkililerden çocuk parkı talebinde bulundu. Mahallede çocuk parkı olmaması sebebi ile oyun oynadığı sırada 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarından düşerek yaralanan Burhan Yıldız’ı da örnek gösteren Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli yazılı bir açıklama yaptı.

CİDDİ ŞEKİLDE YARALANDI

Bilikli yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Diliskelesi Mahallesi sakinlerinden Yaşar Yıldız’ın oğlu Burhan Yıldız Dilovası Belediyesi’nin yapmış olduğu 3-4 Metre yüksekliğindeki istinat duvarından düşerek ciddi şekilde yaralanmıştır. Hamd olsun hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Fatih Devlet Hastanesi’nde yapılan acil müdahalenin ardından müşahede altına alınmış ve akabinde taburcu edilmiştir.

DİLEKÇELER GÖZ ARDI EDİLDİ

Yıllar önce yapılan istinat duvarı üzerine maalesef korkuluk yapılmamıştır. Mahalle sakinlerinin beyanlarında anlaşılacağı üzere korkuluk yapılması için verilen dilekçeler göz ardı edilmiş, korkuluklar yapılmamış ve akabinde bu elim olay yaşanmıştır. Malumunuz üzere yaklaşık 3 hafta önce Turgut Özal Mahallesi’nde, yokuş aşağı kayarken, halk otobüsünün altında kalarak yaşamını yitiren 4 yaşındaki Hüseyin Ada evladımızı son yolculuğuna uğurlamıştık.

EVLATLARIMIZIN HAYATINI KORUMALIYIZ

Turgut Özal Mahallesi’ne bir park yapmak bu kadar zor mu? Evlatlarımız yollarda parke taşları üzerinde değil de park içerisinde kaydıraklarda kaysalar daha iyi olmaz mı? Geleceğimiz olan evlatlarımızın hayatlarını korumak hepimizin zaruri görevidir. Bu lütuf değil mecburiyettir. Bu mecburiyet içerisinde soruyorum; Bu görevi kötüye kullanmak mı yoksa ihmal midir? Bu sorunun cevabını vicdanlarınıza bırakıyorum.

KAYMAKAMLIĞA BAŞVURABİLİRSİNİZ

Görevi kötüye kullanma suçu şikayete tabi bir suç değildir. Gerek kolluk (polis, jandarma ) gerekse savcılık suçu öğrendiği anda soruşturma işlemlerini kendiliğinden başlatmalıdır. Başka evlatlarımızın canının yanmaması için sorumlu davranmak mecburiyetindeyiz. Halkımızda şunu bilmelidirler ki; yerel belediyelerin yetersiz kaldığı durumlarda ilçe kaymakamlığı üzerinden talep oluşturulabilir ve valilik tarafından hizmet alınması sağlanabilmektedir.”

İSTİNAT DUVARINDAN DÜŞEN BURHAN YILDIZ

BURHAN YILDIZ’IN DÜŞTÜĞÜ İSTİNAT DUVARI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.