19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Parklar Daha Temiz

Gebze 07.11.2018 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Parklar Daha Temiz

Gebze Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gebze genelinde parklarda ve kaldırımlarda bakım ve yabani ot temizleyerek Gebze’nin çehresini güzelleştirmenin yanı sıra Gebzelilere daha temiz bir ortam sağlıyor.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla özellikle çocukların sağlıklı ve güven içerisinde oynayabileceği, gençlerin spor aktivitelerini rahatça yapıp, ailelerin huzur içinde oturup dinlenebileceği, kalıcı dostluklar kurabileceği park ve yeşil alanların sayısı Gebze’de her geçen gün artarken eski parklar da unutulmuyor. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin özveriyle yaptıkları bakım ve onarımlarla eski parklarda ilk gün ki gibi kullanışlı ve temiz durumda. Çevreye uyumlu, modern ve güvenli yapılan parklar uzun yıllardır Gebze halkına hizmet veriyor. Düzenli olarak özel ekipmanlar ve özel temizlik malzemeleri ile gün boyu yapılan temizlik çalışmalarıyla çocukların sağlıklı ve güven içinde oyunlarını oynamasına imkân sağlanıyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Gebze’deki tüm parklarda bulunan yeşil alanlar yabani otlardan temizlenerek yeni çiçekler ekildi. KÜBRA AKABALI
Gebze Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gebze genelinde parklarda ve kaldırımlarda bakım ve yabani ot temizleyerek Gebze’nin çehresini güzelleştirmenin yanı sıra Gebzelilere daha temiz bir ortam sağlıyor.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla özellikle çocukların sağlıklı ve güven içerisinde oynayabileceği, gençlerin spor aktivitelerini rahatça yapıp, ailelerin huzur içinde oturup dinlenebileceği, kalıcı dostluklar kurabileceği park ve yeşil alanların sayısı Gebze’de her geçen gün artarken eski parklar da unutulmuyor. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin özveriyle yaptıkları bakım ve onarımlarla eski parklarda ilk gün ki gibi kullanışlı ve temiz durumda. Çevreye uyumlu, modern ve güvenli yapılan parklar uzun yıllardır Gebze halkına hizmet veriyor. Düzenli olarak özel ekipmanlar ve özel temizlik malzemeleri ile gün boyu yapılan temizlik çalışmalarıyla çocukların sağlıklı ve güven içinde oyunlarını oynamasına imkân sağlanıyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Gebze’deki tüm parklarda bulunan yeşil alanlar yabani otlardan temizlenerek yeni çiçekler ekildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.