Parola: 3 Puan

Spor 13.11.2015 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Parola: 3 Puan

Gebzespor camiasında gözler Pazar günü oynanacak olan Arnavutköy Belediyespor maçına çevrildi. Kritik maç öncesinde kenetlenen yönetim, teknik heyet ve futbolcular kazanarak lige yeniden başlamak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup temsilcimiz Gebzespor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Arnavutköy Belediyespor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Ligde geride kalan 5 hafta sonunda 3 puan toplayarak galibiyet hasreti çeken Mor Menekşeler, zorlu maçları geride bıraktı. Ligin ilk devresinin bitimine kadar puan toplayabileceği maçlar oynayacak olan Gebzespor, seri galibiyetler aldığı taktirde devre sonunda zirvenin ortağı olabilir. Üst sıralarda yer alan takımların birbirleriyle oynayacağı haftalardan karlı çıkmak isteyen mor beyazlı temsilcimiz, Arnavutköy Belediyespor maçıyla birlikte yeni bir başlangıç yapmak istiyor. ARTIK GALİBİYET VAKTİ! Konuk ekip Arnavutköy Belediyespor ise ligde henüz puanı bulunmayan tek takım olarak ligin dibine demir atmış durumda. 4 maç sonunda sadece 1 gol atan ve kalesinde 10 gol gören İstanbul temsilcisi, mütevazi kadrosuyla gruptan düşmeye aday takımların en başında olarak gösteriliyor. Temsilcimiz Gebzespor, geçen hafta Edirnespor deplasmanında galibiyeti kaçıran taraf olmuş, bir de penaltı atışından faydalanamamıştı. Gebzespor için büyük önem taşıyan kritik 90 dakika yarın saat 13:30’da Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak.
Gebzespor camiasında gözler Pazar günü oynanacak olan Arnavutköy Belediyespor maçına çevrildi. Kritik maç öncesinde kenetlenen yönetim, teknik heyet ve futbolcular kazanarak lige yeniden başlamak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup temsilcimiz Gebzespor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Arnavutköy Belediyespor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Ligde geride kalan 5 hafta sonunda 3 puan toplayarak galibiyet hasreti çeken Mor Menekşeler, zorlu maçları geride bıraktı. Ligin ilk devresinin bitimine kadar puan toplayabileceği maçlar oynayacak olan Gebzespor, seri galibiyetler aldığı taktirde devre sonunda zirvenin ortağı olabilir. Üst sıralarda yer alan takımların birbirleriyle oynayacağı haftalardan karlı çıkmak isteyen mor beyazlı temsilcimiz, Arnavutköy Belediyespor maçıyla birlikte yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

ARTIK GALİBİYET VAKTİ!

Konuk ekip Arnavutköy Belediyespor ise ligde henüz puanı bulunmayan tek takım olarak ligin dibine demir atmış durumda. 4 maç sonunda sadece 1 gol atan ve kalesinde 10 gol gören İstanbul temsilcisi, mütevazi kadrosuyla gruptan düşmeye aday takımların en başında olarak gösteriliyor. Temsilcimiz Gebzespor, geçen hafta Edirnespor deplasmanında galibiyeti kaçıran taraf olmuş, bir de penaltı atışından faydalanamamıştı. Gebzespor için büyük önem taşıyan kritik 90 dakika yarın saat 13:30’da Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.