Parolamız “Güler Yüz”

Dilovası 05.04.2017 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Parolamız “Güler Yüz”

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Beyaz Masa servisini ziyaret ederek birim çalışanları ile bir araya geldi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve başkan yardımcıları Beyaz Masa, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nihat Kocabay ve servis personeli ile bir araya geldi.   GÜLER YÜZ   Toplantıda birim çalışanlarına yönelik yaptığı açıklamada talimatlar veren Başkan Toltar, “Belediyemiz bünyesinde önemli bir yere sahip olan Beyaz Masa, servislerimiz belediyemizin dışa yansımasıdır. Bizim burada yaptığımız çalışmalar halkımızın gönlünde taht kurmak için yaptığımız çalışmalardır. ÇÖZÜM ÜRETİN, VATANDAŞIN SORUNUNU ÇÖZÜN Beyaz Masa servisimiz vatandaşlarımızın sorunlarıyla birebir ilgilenip diğer müdürlüklerimizle koordinasyonu sağlayıp çözüm üretecek bir servisimizdir. Beyaz Masa çalışanlarına hitaben “sizler belediyemizin gülen yüzü, gören gözü olacaksınız. Sizlerde halkımıza daha duyarlı ve ilgili olmanızı istiyorum.”dedi.   BURASI HALKIN MASASIDIR    Bizi bu halk seçti, burası halkın masasıdır. Hepinizden daha güler yüz ve hızlı hizmet bekliyorum. Yaptığınız hizmetlerden dolayı mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ”dedi. Toplantı sonrası Beyaz Masa Servisine başvuran vatandaşlarla da yakından ilgilenen Başkan Toltar, vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenerek çözümler noktasında gereğinin yapılması talimatını verdi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Beyaz Masa servisini ziyaret ederek birim çalışanları ile bir araya geldi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve başkan yardımcıları Beyaz Masa, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nihat Kocabay ve servis personeli ile bir araya geldi.

 

GÜLER YÜZ

 

Toplantıda birim çalışanlarına yönelik yaptığı açıklamada talimatlar veren Başkan Toltar, “Belediyemiz bünyesinde önemli bir yere sahip olan Beyaz Masa, servislerimiz belediyemizin dışa yansımasıdır. Bizim burada yaptığımız çalışmalar halkımızın gönlünde taht kurmak için yaptığımız çalışmalardır.

ÇÖZÜM ÜRETİN, VATANDAŞIN SORUNUNU ÇÖZÜN

Beyaz Masa servisimiz vatandaşlarımızın sorunlarıyla birebir ilgilenip diğer müdürlüklerimizle koordinasyonu sağlayıp çözüm üretecek bir servisimizdir. Beyaz Masa çalışanlarına hitaben “sizler belediyemizin gülen yüzü, gören gözü olacaksınız. Sizlerde halkımıza daha duyarlı ve ilgili olmanızı istiyorum.”dedi.

 

BURASI HALKIN MASASIDIR 

 

Bizi bu halk seçti, burası halkın masasıdır. Hepinizden daha güler yüz ve hızlı hizmet bekliyorum. Yaptığınız hizmetlerden dolayı mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ”dedi.

Toplantı sonrası Beyaz Masa Servisine başvuran vatandaşlarla da yakından ilgilenen Başkan Toltar, vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenerek çözümler noktasında gereğinin yapılması talimatını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.