GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Partililerin emekleri dikkate alınmadı!”

Siyaset 22.11.2019 - 16:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Partililerin emekleri dikkate alınmadı!”

CHP’Lİ MAHALLE BAŞKANINDAN SERT SÖZLER

CHP Darıca Kazım Karbekir Mahallesi Başkanı Metin Güzel yapılan mahalle delege seçimleriyle ilgili olarak, “Emek veren çalışan partili arkadaşlarımız ve gençlerimizin emekleri dikkate alınmayarak, parti geleceği düşünülmeden delege seçimleri yapıldı” dedi.  CHP Darıca İlçe Örgütü’nün gerçekleşen mahalle delege seçimlerinin ardından CHP Kazım Karabekir Mahallesi Başkanı Metin Güzel ve mahalle başka yardımcısı Erdal Karakurt delege seçimleri ile ilgili olarak bir açıklamada bulundu. CHP’li Metin Güzel yaptığı açıklamada, “Kazım Karabekir Mahalle temsilciliğinde 17 Kasım 2019 pazar günü yapılan ilçe kongresi delege seçimlerinde başka mahallelerde olduğu gibi kendi mahallemizde de emek veren çalışan partili arkadaşlarımız ve gençlerimizin emekleri dikkate alınmayarak, parti geleceği düşünülmeden, ilkelerimizi hiçe sayarak sırf kendi lehlerine altı ustu bir ilce secimi için siyasi hamle yapmışlardır. PARTİMİZE YAKIŞMADI Mavi listeyi hazırlayan partilimiz Satı Bozkurt ve Dursun Şahin’in listede olması gereken gençlik kollarındaki emekçi gençlerimizi, mahalle yönetiminde yıllardır sahada ter döken arkadaşlarımızı, 3 dönem örgütlerden sorumlu başkan yardımcılığı yapan arkadaşımızı, 2 dönem ilçe sekreterliği ve SKM başkanlığı yapan ve hala aktif görev alan arkadaşlarımızı yazmayıp yerine amca dayı akraba ilişkisi ile partiye gelip gitmeyen yakınlarını listeye almalarını kınıyoruz. Mahalle sakinleri arasında yapılan listede mezhepçilik yapıldığı konuşuluyor. Bunlar partimize hiç yakışmayan ve zarar verecek durumlardır. Peş peşe gelen istifaların bu sorumsuzca ve haksızca yapılan listelerden kaynaklı olduğunu ve buna sebep olanları kınıyoruz” ifadelerine yer verdi.
CHP’Lİ MAHALLE BAŞKANINDAN SERT SÖZLER

CHP Darıca Kazım Karbekir Mahallesi Başkanı Metin Güzel yapılan mahalle delege seçimleriyle ilgili olarak, “Emek veren çalışan partili arkadaşlarımız ve gençlerimizin emekleri dikkate alınmayarak, parti geleceği düşünülmeden delege seçimleri yapıldı” dedi.  CHP Darıca İlçe Örgütü’nün gerçekleşen mahalle delege seçimlerinin ardından CHP Kazım Karabekir Mahallesi Başkanı Metin Güzel ve mahalle başka yardımcısı Erdal Karakurt delege seçimleri ile ilgili olarak bir açıklamada bulundu. CHP’li Metin Güzel yaptığı açıklamada, “Kazım Karabekir Mahalle temsilciliğinde 17 Kasım 2019 pazar günü yapılan ilçe kongresi delege seçimlerinde başka mahallelerde olduğu gibi kendi mahallemizde de emek veren çalışan partili arkadaşlarımız ve gençlerimizin emekleri dikkate alınmayarak, parti geleceği düşünülmeden, ilkelerimizi hiçe sayarak sırf kendi lehlerine altı ustu bir ilce secimi için siyasi hamle yapmışlardır.

PARTİMİZE YAKIŞMADI

Mavi listeyi hazırlayan partilimiz Satı Bozkurt ve Dursun Şahin’in listede olması gereken gençlik kollarındaki emekçi gençlerimizi, mahalle yönetiminde yıllardır sahada ter döken arkadaşlarımızı, 3 dönem örgütlerden sorumlu başkan yardımcılığı yapan arkadaşımızı, 2 dönem ilçe sekreterliği ve SKM başkanlığı yapan ve hala aktif görev alan arkadaşlarımızı yazmayıp yerine amca dayı akraba ilişkisi ile partiye gelip gitmeyen yakınlarını listeye almalarını kınıyoruz. Mahalle sakinleri arasında yapılan listede mezhepçilik yapıldığı konuşuluyor. Bunlar partimize hiç yakışmayan ve zarar verecek durumlardır. Peş peşe gelen istifaların bu sorumsuzca ve haksızca yapılan listelerden kaynaklı olduğunu ve buna sebep olanları kınıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.