19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Partimden de davamdan da vazgeçmem!

Çayırova 24.09.2019 - 09:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Partimden de davamdan da vazgeçmem!

ESKİ ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI ŞEVKİ DEMİRCİ, HAKKINDA ÇIKAN “İSTİFA ETTİ’ HABERLERİ İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Eski Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, hakkında çıkan “istifa etti’ haberleri ilgili açıklama yaparak, “Partimden istifa etmem söz konusu değil” dedi. Çayırova’da daha önce İl Yöneticiliği ve Belediye Başkan Aday Adaylığında bulunan bir partili tarafından Şevki Demirci’nin ses kaydı yapılarak parti yönetimine götürüldüğü iddia ediliyor. Ses kaydını dinleyen İl Başkanlığı, bu gelişmelerin ardından Haftalık olağan İl yönetim kurulu toplantısında Çayırova Belediyesi eski başkanı Şevki Demirci’yi Parti içtüzüğüne aykırı söz ve davranışlardan dolayı oybirliğiyle partiden kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk etmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Demirci’nin “istifa etti’ haberleri çıkmış ancak Demirci’de sosyal medya hesabından açıklama yaparak istifa etmediğini duyurdu. İşte Şevki Demirci’nin açıklaması; “Kamuoyunun Dikkatine!!! “Partimden ve davamdan istifa etmedim. Hakkımda çıkan istifa haberleri asılsızdır. Hakkımda yapılan yalan haberler hakkında gerekli hukuki işlemler yapılacaktır. Hayırlı akşamlar dilerim.”
ESKİ ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI ŞEVKİ DEMİRCİ, HAKKINDA ÇIKAN “İSTİFA ETTİ’ HABERLERİ İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Eski Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, hakkında çıkan “istifa etti’ haberleri ilgili açıklama yaparak, “Partimden istifa etmem söz konusu değil” dedi.

Çayırova’da daha önce İl Yöneticiliği ve Belediye Başkan Aday Adaylığında bulunan bir partili tarafından Şevki Demirci’nin ses kaydı yapılarak parti yönetimine götürüldüğü iddia ediliyor. Ses kaydını dinleyen İl Başkanlığı, bu gelişmelerin ardından Haftalık olağan İl yönetim kurulu toplantısında Çayırova Belediyesi eski başkanı Şevki Demirci’yi Parti içtüzüğüne aykırı söz ve davranışlardan dolayı oybirliğiyle partiden kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk etmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Demirci’nin “istifa etti’ haberleri çıkmış ancak Demirci’de sosyal medya hesabından açıklama yaparak istifa etmediğini duyurdu.

İşte Şevki Demirci’nin açıklaması;

“Kamuoyunun Dikkatine!!! “Partimden ve davamdan istifa etmedim. Hakkımda çıkan istifa haberleri asılsızdır. Hakkımda yapılan yalan haberler hakkında gerekli hukuki işlemler yapılacaktır. Hayırlı akşamlar dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.