19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Partisinin 95.Kuruluş Yılını Kutladı

Kocaeli 08.09.2018 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Partisinin 95.Kuruluş Yılını Kutladı

Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan CHP'nin 95.Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vekil Kaplan mesajında, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin 95. Kuruluş yılını kutlayan bir Cumhuriyet Halk Partili olarak onur ve gurur duymaktayım. 95 yıldır çağdaşlığın öncüsü ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin güvencesi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin nihai hedefi, Türkiye’nin demokrasi, barış, istikrar ve güven üreten bir devlet olarak uluslararası toplum içinde saygın bir yere sahip olmasını sağlamaktır. Üreten, daha adil paylaşan, iş ve aş kaygısı olmadan insanların geleceğine güvenle baktıkları Türkiye’yi oluşturacak, çağdaş medeniyet seviyesine, aydınlığa çıkaracak tek partinin CHP olduğuna inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Ulusal kalkınmanın temeli olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin mensubu olmaktan onur duyduğumu belirterek Partimizin 95. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, yol arkadaşlarını ve genel başkanlarımızdan üyelerimize kadar partimize emek veren tüm partililerimizi saygıyla anıyorum." sözlerine yer verdi.
Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan CHP'nin 95.Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vekil Kaplan mesajında, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin 95. Kuruluş yılını kutlayan bir Cumhuriyet Halk Partili olarak onur
ve gurur duymaktayım. 95 yıldır çağdaşlığın öncüsü ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin güvencesi olan Cumhuriyet Halk
Partisi’nin nihai hedefi, Türkiye’nin demokrasi, barış, istikrar ve güven üreten bir devlet olarak uluslararası toplum içinde saygın bir yere sahip olmasını sağlamaktır. Üreten, daha adil paylaşan, iş ve aş kaygısı olmadan insanların geleceğine güvenle baktıkları Türkiye’yi oluşturacak, çağdaş medeniyet seviyesine, aydınlığa çıkaracak tek partinin CHP
olduğuna inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Ulusal kalkınmanın temeli olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin
mensubu olmaktan onur duyduğumu belirterek Partimizin 95. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, yol arkadaşlarını ve genel başkanlarımızdan üyelerimize kadar partimize emek veren tüm partililerimizi saygıyla anıyorum." sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.