GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Paşa 9 kişiyle lidere kafa tuttu! 3-3

Spor 18.11.2019 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Paşa 9 kişiyle lidere kafa tuttu! 3-3

1.Küme’de sonucu merakla beklenen haftanın maçından kazanan çıkmadı. A Grubu’nda mücadele Gebze temsilcisi Mustafapaşaspor, sahasında konuk ettiği namağlup lider Derincespor A.Ş ile 3 kez geriye düştüğü maçta 3-3 berabere kaldı. Metin Oktay Stadı’nda oynanan mücadelede taraftarlar 6 gol, 3 kırmızı kart ve 1 penaltı izlerken, son dönemin en keyifli müsabakalarından bir tanesine şahitlik ettiler. MAÇ KIRMIZI KARTLA BAŞLADI Karşılaşmanın henüz 15.saniyesinde topa ceza sahası dışında elle müdahale eden Derincespor kalecisi, takımını 10 kişi bıraktı. 1 kişi eksik oynamasına rağmen 1-0 öne geçen Derince ekibine cevabı gecikmeyen Mustafapaşa,  Ferhat ile skora denge getirdi. Golün hemen ardından Mustafapaşaspor’da Gökhan’ın kırmızı kart görmesiyle iki ekip de 10 kişi kalırken, Derincespor penaltıdan attığı golle skoru 2-1’e taşıdı. PAŞA 9 KİŞİYLE SON NEFESTE Mücadelenin 60.dakikasında Mustafapaşaspor’da oyuna dahil olan Ercan, topla ilk temasında topu ağlara göndererek takımına yeniden beraberlik getiren golü kaydetti:2-2 Galibiyet golü arayan Selim Özkan’ın öğrencileri, bu kez Aykut’un kırmızı kart görmesiyle bir anda sahada 9 kişi kaldı. Bu kez 1 kişi fazla oynayan konuk ekip, bu durumu iyi değerlendirerek 3-2 öne geçti. Karşılaşmanın bu sonuçla biteceği tahmin edilirken, Mustafapaşaspor’da 90+6’da sahneye çıkan Eser, 9 kişi oynayan takımına 1 gol daha kazandırarak maçın skorunu tayin eden golü kaydetti:3-3

1.Küme’de sonucu merakla beklenen haftanın maçından kazanan çıkmadı. A Grubu’nda mücadele Gebze temsilcisi Mustafapaşaspor, sahasında konuk ettiği namağlup lider Derincespor A.Ş ile 3 kez geriye düştüğü maçta 3-3 berabere kaldı. Metin Oktay Stadı’nda oynanan mücadelede taraftarlar 6 gol, 3 kırmızı kart ve 1 penaltı izlerken, son dönemin en keyifli müsabakalarından bir tanesine şahitlik ettiler.

MAÇ KIRMIZI KARTLA BAŞLADI

Karşılaşmanın henüz 15.saniyesinde topa ceza sahası dışında elle müdahale eden Derincespor kalecisi, takımını 10 kişi bıraktı. 1 kişi eksik oynamasına rağmen 1-0 öne geçen Derince ekibine cevabı gecikmeyen Mustafapaşa,  Ferhat ile skora denge getirdi. Golün hemen ardından Mustafapaşaspor’da Gökhan’ın kırmızı kart görmesiyle iki ekip de 10 kişi kalırken, Derincespor penaltıdan attığı golle skoru 2-1’e taşıdı.

PAŞA 9 KİŞİYLE SON NEFESTE

Mücadelenin 60.dakikasında Mustafapaşaspor’da oyuna dahil olan Ercan, topla ilk temasında topu ağlara göndererek takımına yeniden beraberlik getiren golü kaydetti:2-2 Galibiyet golü arayan Selim Özkan’ın öğrencileri, bu kez Aykut’un kırmızı kart görmesiyle bir anda sahada 9 kişi kaldı. Bu kez 1 kişi fazla oynayan konuk ekip, bu durumu iyi değerlendirerek 3-2 öne geçti. Karşılaşmanın bu sonuçla biteceği tahmin edilirken, Mustafapaşaspor’da 90+6’da sahneye çıkan Eser, 9 kişi oynayan takımına 1 gol daha kazandırarak maçın skorunu tayin eden golü kaydetti:3-3

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.