Patani, Bosna ve Pakistan yetimleri İHH ile sevindi

Gebze 17.05.2017 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Patani, Bosna ve Pakistan yetimleri İHH ile sevindi

Yetim Dayanışma Günleri kapsamında Patani, Bosna ve Pakistan’a giden İHH Gebze bölge temsilciliği ekipleri, yetim çocuklarla buluştu. Kuruluşundan bu yana savaş ve afet bölgelerinde, mülteci kamplarında ve yoksulluğun hüküm sürdüğü coğrafyalarda, yetim çocukları kalıcı projelerle destekleyen İHH İnsani Yardım Vakfı, rotasını bu kez Patani, Bosna ve Pakistan’a çevirdi. İHH Gebze bölge temsilciliği gönüllüleri; Dr. Nilgün YÖNTEN, eğitimci Filiz ÖRS ve Dilek ÖZDEMİR yetimlerle beraber oldu. “Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganıyla yola çıkan İHH Gebze bölge temsilciliği ekipleri Patani, Bosna ve Pakistan da yetimlere yönelik çeşitli organizasyonlar gerçekleştirdi. Patanide yapılan okul ve yetimhane inşaatını da ziyaret eden İHH gönüllüleri yetimlere yönelik çeşitli organizasyonlar ve ziyaret kapsamında yetim ailelere yönelik yardımlarda bulundu ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan İHH gönüllüleri, bir öğle yemeğinde yetimlerle bir araya geldi.  Son olarak İHH'nın sponsor olduğu aileler evinde ziyaret edilirken, ailelerin evlerinde gözlem yapılarak ihtiyaçları tespit edildi. “Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganıyla yola çıkan ve farklı ülkelere giden İHH Dilovası, Gebze, Çayırova ve Darıca gönüllüleri şahitliklerini 17 Mayıs Çarşamba Saat 14.00 İHH Gebze temsilciliğinde düzenlenecek konferans ile anlatacaklar ve yetimler yararına gün boyu kermes olacak.

Yetim Dayanışma Günleri kapsamında Patani, Bosna ve Pakistan’a giden İHH Gebze bölge temsilciliği ekipleri, yetim çocuklarla buluştu.

Kuruluşundan bu yana savaş ve afet bölgelerinde, mülteci kamplarında ve yoksulluğun hüküm sürdüğü coğrafyalarda, yetim çocukları kalıcı projelerle destekleyen İHH İnsani Yardım Vakfı, rotasını bu kez Patani, Bosna ve Pakistan’a çevirdi. İHH Gebze bölge temsilciliği gönüllüleri; Dr. Nilgün YÖNTEN, eğitimci Filiz ÖRS ve Dilek ÖZDEMİR yetimlerle beraber oldu.

“Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganıyla yola çıkan İHH Gebze bölge temsilciliği ekipleri Patani, Bosna ve Pakistan da yetimlere yönelik çeşitli organizasyonlar gerçekleştirdi. Patanide yapılan okul ve yetimhane inşaatını da ziyaret eden İHH gönüllüleri yetimlere yönelik çeşitli organizasyonlar ve ziyaret kapsamında yetim ailelere yönelik yardımlarda bulundu ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan İHH gönüllüleri, bir öğle yemeğinde yetimlerle bir araya geldi.  Son olarak İHH'nın sponsor olduğu aileler evinde ziyaret edilirken, ailelerin evlerinde gözlem yapılarak ihtiyaçları tespit edildi.

“Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganıyla yola çıkan ve farklı ülkelere giden İHH Dilovası, Gebze, Çayırova ve Darıca gönüllüleri şahitliklerini 17 Mayıs Çarşamba Saat 14.00 İHH Gebze temsilciliğinde düzenlenecek konferans ile anlatacaklar ve yetimler yararına gün boyu kermes olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.