Patlama...50 Ölü !

16.02.2017 - 18:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Patlama...50 Ölü !

Türbe de meydana gelen patlamada en az 25 kişi hayatını kaybetti.

Pakistan'ın güneyindeki Sind eyaletinde düzenlenen  intihar saldırısında, en az 50 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı.  Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Sehvan kentindeki sufi  alimlerinden Lal Şahbaz Kalandar'ın türbesinde meydana gelen patlama esnasında,  yüzlerce insanın türbe etrafında bulunduğu belirtildi. En az 50 kişinin öldüğü saldırıda yaralananlar çevre hastanelere  kaldırılırken, olay yerine çok sayıda güvenlik ekibinin sevk edildiği bildirildi.İntihar bombacısının türbenin "Altın Kapısı"ndan içeri girdiğini  belirten kaynaklar, saldırının akşam namazından sonra meydana geldiğini bildirdi. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.
Türbe de meydana gelen patlamada en az 25 kişi hayatını kaybetti.

Pakistan'ın güneyindeki Sind eyaletinde düzenlenen  intihar saldırısında, en az 50 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı. 

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Sehvan kentindeki sufi  alimlerinden Lal Şahbaz Kalandar'ın türbesinde meydana gelen patlama esnasında,  yüzlerce insanın türbe etrafında bulunduğu belirtildi.

En az 50 kişinin öldüğü saldırıda yaralananlar çevre hastanelere  kaldırılırken, olay yerine çok sayıda güvenlik ekibinin sevk edildiği bildirildi.İntihar bombacısının türbenin "Altın Kapısı"ndan içeri girdiğini  belirten kaynaklar, saldırının akşam namazından sonra meydana geldiğini bildirdi.

Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.