Patron mutlu son istiyor

Spor 15.04.2016 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Patron mutlu son istiyor

Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, Çorum Belediyespor maçının kazanılması için seferberlik ilan etti. Kritik maç öncesinde kesenin ağzını açacak olan Örs, futbolculara prim dopinginde bulunacak.

Çorum Belediyespor ile final niteliğinde bir maça çıkacak olan Darıca G.B’de Başkan Abdullah Örs düğmeye bastı. İşini şansa bırakmak istemeyen Örs, zorlu maç öncesinde takıma para dopinginden buluşacak. Hafta boyunca teknik ekip ve takım kaptanlarıyla özel görüşmeler yaparak işi sıkı tutan Başkan Örs, futbolculara ödeme yaparak bir anlamda moralleri tavan yaptıracak. ÖRS: TAKIMIMA GÜVENİYORUM Darıca G.B camiasının Çorum maçına odaklandığını belirten Örs, Çorum’dan 3 puanla döneceklerini söyledi. İddialı açıklamalarda bulunan Başkan Örs, ‘’Teknik ekibimiz ve futbolcularımız maçın öneminin farkındalar. Kendi kalitemizi sahaya yansıttığımız taktirde kazanmamamız için hiçbir sebep yok. Kazanacak hem gücümüz hem de moralimiz var. Takımıma güveniyorum’’dedi.
Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, Çorum Belediyespor maçının kazanılması için seferberlik ilan etti. Kritik maç öncesinde kesenin ağzını açacak olan Örs, futbolculara prim dopinginde bulunacak.

Çorum Belediyespor ile final niteliğinde bir maça çıkacak olan Darıca G.B’de Başkan Abdullah Örs düğmeye bastı. İşini şansa bırakmak istemeyen Örs, zorlu maç öncesinde takıma para dopinginden buluşacak. Hafta boyunca teknik ekip ve takım kaptanlarıyla özel görüşmeler yaparak işi sıkı tutan Başkan Örs, futbolculara ödeme yaparak bir anlamda moralleri tavan yaptıracak.

ÖRS: TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Darıca G.B camiasının Çorum maçına odaklandığını belirten Örs, Çorum’dan 3 puanla döneceklerini söyledi. İddialı açıklamalarda bulunan Başkan Örs, ‘’Teknik ekibimiz ve futbolcularımız maçın öneminin farkındalar. Kendi kalitemizi sahaya yansıttığımız taktirde kazanmamamız için hiçbir sebep yok. Kazanacak hem gücümüz hem de moralimiz var. Takımıma güveniyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.