19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Patso'da Buluştular

Darıca 12.10.2018 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Patso'da Buluştular

Express Patso Döner Darıca Nene Hatun Mahallesi’nde gerçekleştirdiği görkemli bir açılış töreni ile yeni şubesini açtı.

Nene Hatun Mahallesi Lokman Hekim Caddesi’nde gerçekleşen açılış törenine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak parti İlçe Başklanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Kocaeli CHP İl Başkan yardımcısı Ali Yapa, Kocaeli CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Taş, Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Aday Adayları Muhsin Yapa ve Mustafa Yılmaz, Nene Hatun Mahalle Muhtarı Mustafa Güzelbaba ve çok sayıda vatandaş katıldı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın sembolik olarak 'döner bıçağı' ile kurdele kesim töreninde yaptığı kısa selamlama konuşmasında, “Darıcamız gelişmeye devam ediyor. Bu gelişim sürecinde Darıca’da açılışlarını gerçekleştiren firmalar hem ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar hem de yatırımlarını hayata geçirmiş oluyorlar. Express Patso Döner, Darıca'ya hayırlı olsun” dedi. Açılışı gerçekleştirilen Express Patso Döner’in Gebze'de de bir şubesi bulunurken menülerinde İzmir Kumrusu, Bodrum Sebzeli döner, İstanbul patsosu ile kahvaltı çeşitleri bulunuyor.   Haber: Adnan Ayvaz
Express Patso Döner Darıca Nene Hatun Mahallesi’nde gerçekleştirdiği görkemli bir açılış töreni ile yeni şubesini açtı.

Nene Hatun Mahallesi Lokman Hekim Caddesi’nde gerçekleşen açılış törenine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak parti İlçe Başklanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Kocaeli CHP İl Başkan yardımcısı Ali Yapa, Kocaeli CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Taş, Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Aday Adayları Muhsin Yapa ve Mustafa Yılmaz, Nene Hatun Mahalle Muhtarı Mustafa Güzelbaba ve çok sayıda vatandaş katıldı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın sembolik olarak 'döner bıçağı' ile kurdele kesim töreninde yaptığı kısa selamlama konuşmasında, “Darıcamız gelişmeye devam ediyor. Bu gelişim sürecinde Darıca’da açılışlarını gerçekleştiren firmalar hem ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar hem de yatırımlarını hayata geçirmiş oluyorlar. Express Patso Döner, Darıca'ya hayırlı olsun” dedi. Açılışı gerçekleştirilen Express Patso Döner’in Gebze'de de bir şubesi bulunurken menülerinde İzmir Kumrusu, Bodrum Sebzeli döner, İstanbul patsosu ile kahvaltı çeşitleri bulunuyor.

 

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.