GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Paylaşım ve izlenme rekorları kırıyor!

Gündem 07.08.2020 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Paylaşım ve izlenme rekorları kırıyor!

1994-2017 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve eski milletvekili Melih Gökçek’in bu videosu sosyal medyada olay oldu, paylaşım rekorları kırdı. 1994 yılında Ankara ve İstanbul’u dönemin partisi olan SHP’den alan Melih Gökçek ve Recep Tayyip Erdoğan, TRT spikeri Reha Muhtar ile bir programda konuşuyor. Gökçek ve Erdoğan’ın bu videosu sosyal medyaya damga vururken, video paylaşma ve izlenme rekorları kırdı.   İŞTE REKOR KIRAN O VİDEO;  

1994-2017 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve eski milletvekili Melih Gökçek’in bu videosu sosyal medyada olay oldu, paylaşım rekorları kırdı.

1994 yılında Ankara ve İstanbul’u dönemin partisi olan SHP’den alan Melih Gökçek ve Recep Tayyip Erdoğan, TRT spikeri Reha Muhtar ile bir programda konuşuyor. Gökçek ve Erdoğan’ın bu videosu sosyal medyaya damga vururken, video paylaşma ve izlenme rekorları kırdı.

 

İŞTE REKOR KIRAN O VİDEO;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.