19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

PAZAR'DA FİYATLAR DÜŞTÜ!

Gebze 24.02.2017 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

PAZAR'DA FİYATLAR DÜŞTÜ!

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta havaların ısınmasıyla sebze ve meyve fiyatlarında düşüş olduğu gözlemlendi.

Gebze Cuma Pazarı’nda bu hafta sebze ve meyve fiyatlarında havaların yine düşüş olduğu görüldü. Cuma Pazarı’nda yeşillikler de geçen haftaya göre fiyatlarda düşüş olup maydanozun demetinin de 2 TL’den 1 TL’ye, kıvırcığın ise demeti 3 TL, yeşil soğanın demeti 4 TL’de 2 TL’ye, karnabaharın 5 TL’ye satıldı. Domatesin kilosu 4 TL olurken salatalığın ise 5 TL olduğu görüldü.   VATANDAŞLARIN İLGİSİ YOĞUNDU Cuma Pazarı’nın bu hafta meyveleri fiyatlarının ise aynı kaldığı görüldü. Ayva ve narın kilosu 6 TL, elmanın ise kilosu 4 TL’ye satılırken; mandalina 6 TL, muz 8 TL ve portakalın ise kilosunun 6 TL’ye satıldı. Havaları ısınmasıyla sebze fiyatlarında düşüş olduğunu ifade eden pazarcılar havaların böyle devam etmesi durumunda ileriki haftalarda meyve fiyatlarında da düşüş olabileceğini ifade ettiler. Havaların ısınmasından dolayı fiyatlardaki düşüşle birlikte vatandaşların da pazara ilgisinin yoğun olduğu gözlemlendi.    
Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta havaların ısınmasıyla sebze ve meyve fiyatlarında düşüş olduğu gözlemlendi.

Gebze Cuma Pazarı’nda bu hafta sebze ve meyve fiyatlarında havaların yine düşüş olduğu görüldü. Cuma Pazarı’nda yeşillikler de geçen haftaya göre fiyatlarda düşüş olup maydanozun demetinin de 2 TL’den 1 TL’ye, kıvırcığın ise demeti 3 TL, yeşil soğanın demeti 4 TL’de 2 TL’ye, karnabaharın 5 TL’ye satıldı. Domatesin kilosu 4 TL olurken salatalığın ise 5 TL olduğu görüldü. 

 VATANDAŞLARIN İLGİSİ YOĞUNDU

Cuma Pazarı’nın bu hafta meyveleri fiyatlarının ise aynı kaldığı görüldü. Ayva ve narın kilosu 6 TL, elmanın ise kilosu 4 TL’ye satılırken; mandalina 6 TL, muz 8 TL ve portakalın ise kilosunun 6 TL’ye satıldı. Havaları ısınmasıyla sebze fiyatlarında düşüş olduğunu ifade eden pazarcılar havaların böyle devam etmesi durumunda ileriki haftalarda meyve fiyatlarında da düşüş olabileceğini ifade ettiler. Havaların ısınmasından dolayı fiyatlardaki düşüşle birlikte vatandaşların da pazara ilgisinin yoğun olduğu gözlemlendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.