‘Pazar’da işler kesat 0-0

Spor 10.09.2017 - 17:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘Pazar’da işler kesat 0-0

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ KARADENİZ DEPLASMANINDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

Sezona kendi sahasındaki 0-0’lık Velimeşe beraberliği ile başlayan 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Rize’de de suskun kaldı. Sarı yeşilliler ligin 2.haftasında deplasmanda karşılaştığı Pazarspor ile golsüz berabere kalarak 2.haftayı da gol atamadan tamamladı. Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 2.haftasında konuk olduğu Pazarspor ile 0-0 berabere kaldı. Pazar ilçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Gökhan, Alper, Cem, Yusuf, Hayrullah, Doğancan, Bünyamin, Sinan, Aziz, Halil, Ömer ilk 11’yle çıkan sarı yeşilliler, gol yollarında etkisiz kaldığı maçta 1 puana razı oldu. KILIÇ ÇİFT FORVETE DÖNDÜ Karşılaşmanın ikinci yarısında Aziz ve Halil’in yerine Alperen ve Şükrü’yü alan Teknik Direktör Gürses Kılıç, Sinan’in yerine Özer’i de oyuna dahil edip çift forvete dönse de bu hamleleri 3 puan için yeterli olmadı. Puanını 2’ye yükselten Darıca G.B, 16 Eylül Cumartesi günü sahasında Ankara Demirspor’u konuk edecek. Öte yandan Darıca Gençlerbirliği’nin Pazarspor ile oynadığı 90 dakikayı Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk ve kulüp yöneticisi Mehmet Uzun da takip etti.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ KARADENİZ DEPLASMANINDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

Sezona kendi sahasındaki 0-0’lık Velimeşe beraberliği ile başlayan 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Rize’de de suskun kaldı. Sarı yeşilliler ligin 2.haftasında deplasmanda karşılaştığı Pazarspor ile golsüz berabere kalarak 2.haftayı da gol atamadan tamamladı.

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 2.haftasında konuk olduğu Pazarspor ile 0-0 berabere kaldı. Pazar ilçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Gökhan, Alper, Cem, Yusuf, Hayrullah, Doğancan, Bünyamin, Sinan, Aziz, Halil, Ömer ilk 11’yle çıkan sarı yeşilliler, gol yollarında etkisiz kaldığı maçta 1 puana razı oldu.

KILIÇ ÇİFT FORVETE DÖNDÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısında Aziz ve Halil’in yerine Alperen ve Şükrü’yü alan Teknik Direktör Gürses Kılıç, Sinan’in yerine Özer’i de oyuna dahil edip çift forvete dönse de bu hamleleri 3 puan için yeterli olmadı. Puanını 2’ye yükselten Darıca G.B, 16 Eylül Cumartesi günü sahasında Ankara Demirspor’u konuk edecek. Öte yandan Darıca Gençlerbirliği’nin Pazarspor ile oynadığı 90 dakikayı Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk ve kulüp yöneticisi Mehmet Uzun da takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.