19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Pazar’dan boş döndük! 1-0

Spor 24.11.2019 - 17:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Pazar’dan boş döndük! 1-0

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, 3.Grup’un 14.haftasında deplasmanda konuk olduğu Pazarspor’a 1-0 yenilerek rakiplerinin puan kaybı yaşadıkları haftada liderlik fırsatını tepti. Pazar İlçe Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarım saatinde üstün bir futbol sergileyen sarı yeşilliler, Nebi’nin beklenmedik kırmızı kartı hesapları alt üst etti. Kötü bir hakem yönetimi ile karşı karşıya kalan sarı yeşillilerde 31 ve 41’de iki kez sararan Nebi, takımını 10 kişi bıraktı. 1 PUANI ALDIK DERKEN… Mücadelenin ikinci yarısında 1 kişi eksik oynaması nedeniyle daha çok topuna arkasına geçen taraf olan Darıca G.B, 1 puanı aldım derken bu kez de aleyhine verilen tartışmalı penaltı kararıyla şoka girdi. Can Vural’ın 86.dakikada penaltı golü ile 3 puana uzanan ev sahibi ekip, temsilcimize bu sezonki 4.yenilgisini yaşattı. Haftayı 26 puanla 4.sırada tamamlayan Darıca G.B, yeni lider Karacabey’in 2 puan uzağına düştü. Temsilcimiz gelecek hafta sahasında Osmaniyespor’u ağırlayacak.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, 3.Grup’un 14.haftasında deplasmanda konuk olduğu Pazarspor’a 1-0 yenilerek rakiplerinin puan kaybı yaşadıkları haftada liderlik fırsatını tepti. Pazar İlçe Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarım saatinde üstün bir futbol sergileyen sarı yeşilliler, Nebi’nin beklenmedik kırmızı kartı hesapları alt üst etti. Kötü bir hakem yönetimi ile karşı karşıya kalan sarı yeşillilerde 31 ve 41’de iki kez sararan Nebi, takımını 10 kişi bıraktı.

1 PUANI ALDIK DERKEN…

Mücadelenin ikinci yarısında 1 kişi eksik oynaması nedeniyle daha çok topuna arkasına geçen taraf olan Darıca G.B, 1 puanı aldım derken bu kez de aleyhine verilen tartışmalı penaltı kararıyla şoka girdi. Can Vural’ın 86.dakikada penaltı golü ile 3 puana uzanan ev sahibi ekip, temsilcimize bu sezonki 4.yenilgisini yaşattı. Haftayı 26 puanla 4.sırada tamamlayan Darıca G.B, yeni lider Karacabey’in 2 puan uzağına düştü. Temsilcimiz gelecek hafta sahasında Osmaniyespor’u ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.