Pazar günü herkes kongreye!

Spor 03.01.2020 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Pazar günü herkes kongreye!

Gebzespor’da Pazar günü saat 14.00’te genel kurul heyecanı yaşanacak. Tesislerde gerçekleşecek olan kongre Gebzespor’un kaderi açısından oldukça önemli. Keza, ekibimizin BAL Liginin ikinci yarısında yoğun ve zorlu karşılaşmaları olacak. BAL Ligi ekibimiz Gebzespor için Pazar günü tarihi bir gün olacak. Pazar günü saat 14.00’te kongre gerçekleştirecek olan mor-beyazlı camia yeni başkanını seçecek. Bu tarihi ve önemli günde yeni başkanı Recep Avcı ile yoluna devam edecek olan asırlık çınar Gebzespor camiası için büyük bir gün olacak. BAL ligi ekibimiz Menekşe adına oldukça önemli olacak olan genel kurula tüm Gebzeliler ve Gebzespor sevdalıları davet edildi. DENİZ DÖNEMİ KAPANIYOR Gebzespor’un durumu ve ligin ikinci yarısındaki zorlu maçları göz önüne alınırsa oldukça değer taşıyan genel kurulda Hüseyin Deniz dönemi de resmen kapanacak. İddialı olarak sezon başı göreve gelen ancak başarılı bir dönem geçiremeyen Deniz, kulüp başkanlığını sporseverlerin oldukça sevdiği ve saydığı Recep Avcıya devredecek. Yeni başkan Avcı, “Pazar günkü genel kuruluma Gebzespor sevdalısı herkesi davet ediyoruz, gelin bayram gibi bir kongre yaşayalım” dedi.

Gebzespor’da Pazar günü saat 14.00’te genel kurul heyecanı yaşanacak. Tesislerde gerçekleşecek olan kongre Gebzespor’un kaderi açısından oldukça önemli. Keza, ekibimizin BAL Liginin ikinci yarısında yoğun ve zorlu karşılaşmaları olacak.

BAL Ligi ekibimiz Gebzespor için Pazar günü tarihi bir gün olacak. Pazar günü saat 14.00’te kongre gerçekleştirecek olan mor-beyazlı camia yeni başkanını seçecek. Bu tarihi ve önemli günde yeni başkanı Recep Avcı ile yoluna devam edecek olan asırlık çınar Gebzespor camiası için büyük bir gün olacak. BAL ligi ekibimiz Menekşe adına oldukça önemli olacak olan genel kurula tüm Gebzeliler ve Gebzespor sevdalıları davet edildi.

DENİZ DÖNEMİ KAPANIYOR

Gebzespor’un durumu ve ligin ikinci yarısındaki zorlu maçları göz önüne alınırsa oldukça değer taşıyan genel kurulda Hüseyin Deniz dönemi de resmen kapanacak. İddialı olarak sezon başı göreve gelen ancak başarılı bir dönem geçiremeyen Deniz, kulüp başkanlığını sporseverlerin oldukça sevdiği ve saydığı Recep Avcıya devredecek. Yeni başkan Avcı, “Pazar günkü genel kuruluma Gebzespor sevdalısı herkesi davet ediyoruz, gelin bayram gibi bir kongre yaşayalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.