19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Pazar OHAL boyunca indirimli

Gebze 22.07.2016 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Pazar OHAL boyunca indirimli

Gebze Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ziyaettin Erattir yönetimi ve oda çalışanları ile birlikte Gebze Cuma Pazarı Esnafına ve alışveriş yapan vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. Erattir bayrak dağıtımı esnasında açıklamalarda da bulundu.

OHAL BOYUNCA ÜRÜNLER İNDİRİMLİ   Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir, “Ülkemiz sancılı bir dönemden geçmektedir. Darbe girişimi ve üzerine ilan edilen OHAL vatandaşlarımız ve esanafımız üzerinde stresli gergin, üzgün ve kızgın bir süreç yaşamalarına neden olmaktadır. Pazarcı esnafımız hem bu havanın dağılması hem de bu süreç boyunca vatandaşlarımıza bir jest olması sebebiyle meyve ve sebze ürünlerinde indirimli fiyatlarla satış yapacaklarını bildirmişlerdir. Bende onlar adına bu kararlarını bildiririm.”dedi.   HAVAYI DAĞITMAK ADINA ESNAF ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPIYOR Erattir açıklamalarında, “Pazarcı esnafımız bu dönemde vatandaşa daha fazla güleryüzle daha fazla ilgi ile yaklaşıyorlar. Vatandaşımız morali zaten altüst. Yüzlerinin gülecek halleri yok. Büyük bir kahramanlık destanına imza atmanın yanı sıra hala tuttukları nöbetlerle bu destanı süslemeye devam ediyorlar. İşte bu dönemde böyle bir halka güleryüzle davranarak onların moral ve motivasyonlarını biraz olsun pozitif noktaya taşımak adına pazarcı esnafımızda üzerine düşeni yapmaya gayret ediyor. Tezgahlarına gelen müşterilerine satış yapmanın yanı sıra onların yüzlerini güldürecek motivasyon sağlayacak ilgiyi de eksik etmemeye çalışıyorlar.”dedi.        
Gebze Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ziyaettin Erattir yönetimi ve oda çalışanları ile birlikte Gebze Cuma Pazarı Esnafına ve alışveriş yapan vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. Erattir bayrak dağıtımı esnasında açıklamalarda da bulundu.

OHAL BOYUNCA ÜRÜNLER İNDİRİMLİ

 

Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir, “Ülkemiz sancılı bir dönemden geçmektedir. Darbe girişimi ve üzerine ilan edilen OHAL vatandaşlarımız ve esanafımız üzerinde stresli gergin, üzgün ve kızgın bir süreç yaşamalarına neden olmaktadır. Pazarcı esnafımız hem bu havanın dağılması hem de bu süreç boyunca vatandaşlarımıza bir jest olması sebebiyle meyve ve sebze ürünlerinde indirimli fiyatlarla satış yapacaklarını bildirmişlerdir. Bende onlar adına bu kararlarını bildiririm.”dedi.

 

HAVAYI DAĞITMAK ADINA ESNAF ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPIYOR

Erattir açıklamalarında, “Pazarcı esnafımız bu dönemde vatandaşa daha fazla güleryüzle daha fazla ilgi ile yaklaşıyorlar. Vatandaşımız morali zaten altüst. Yüzlerinin gülecek halleri yok. Büyük bir kahramanlık destanına imza atmanın yanı sıra hala tuttukları nöbetlerle bu destanı süslemeye devam ediyorlar. İşte bu dönemde böyle bir halka güleryüzle davranarak onların moral ve motivasyonlarını biraz olsun pozitif noktaya taşımak adına pazarcı esnafımızda üzerine düşeni yapmaya gayret ediyor. Tezgahlarına gelen müşterilerine satış yapmanın yanı sıra onların yüzlerini güldürecek motivasyon sağlayacak ilgiyi de eksik etmemeye çalışıyorlar.”dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.