PAZARIN ZAM ŞAMPİYONU SOĞAN!

Gebze 11.02.2017 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

PAZARIN ZAM ŞAMPİYONU SOĞAN!

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu zam şampiyonu yeşil soğan oldu. Gebze’de kurulan Cuma Pazarı’nı bu hafta bu hafta havanın soğuk olmasından dolayı sebze ve meyve fiyatlarında artış olduğu görüldü. Cuma Pazarı’nda portakalın ve elmanın kilosu 3,5 TL’den 4 TL’ye yükseldi. Muzun kilosunun ise 8-8,5 TL arasında satıldığı görüldü. Pazarda fiyatın artan ürünler arasında domatesin ve salatalığın da olduğu görüldü. Domatesin kilosunun 6 TL’ye, salatalığın ise 7 TL’ye çıktığı görüldü. Patatesin kilosu ise geçen hafta göre artarak 2,5 TL’den 3 TL’ye satıldı. Pazarda en pahalı olan ürünler ise yeşillikler oldu.   YEŞİL SOĞAN DUDAK UÇUKLATTI Yeşilliklerden maydanozun demeti 3 TL, kıvırcığı demeti 4-4,5 TL, karnabahar 5-5,5 TL, pırasa 4,5 TL arası, taze soğanın demeti 4-4,5 TL arası satılırken kilosunun da 12 TL’ye satılarak pazarın zam şampiyonu oldu. Pazardaki ürünlerin fiyatların bu kadar atış olmasından dolayı vatandaşların pazara ilgisinin az olduğu görüldü. Pazarcı esnafı pahalılığın önümüzdeki haftalarda da kar yağışının başlaması ile daha da artacağını ifade ettiler. 

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu zam şampiyonu yeşil soğan oldu. Gebze’de kurulan Cuma Pazarı’nı bu hafta bu hafta havanın soğuk olmasından dolayı sebze ve meyve fiyatlarında artış olduğu görüldü. Cuma Pazarı’nda portakalın ve elmanın kilosu 3,5 TL’den 4 TL’ye yükseldi. Muzun kilosunun ise 8-8,5 TL arasında satıldığı görüldü. Pazarda fiyatın artan ürünler arasında domatesin ve salatalığın da olduğu görüldü. Domatesin kilosunun 6 TL’ye, salatalığın ise 7 TL’ye çıktığı görüldü. Patatesin kilosu ise geçen hafta göre artarak 2,5 TL’den 3 TL’ye satıldı. Pazarda en pahalı olan ürünler ise yeşillikler oldu.  

YEŞİL SOĞAN DUDAK UÇUKLATTI

Yeşilliklerden maydanozun demeti 3 TL, kıvırcığı demeti 4-4,5 TL, karnabahar 5-5,5 TL, pırasa 4,5 TL arası, taze soğanın demeti 4-4,5 TL arası satılırken kilosunun da 12 TL’ye satılarak pazarın zam şampiyonu oldu. Pazardaki ürünlerin fiyatların bu kadar atış olmasından dolayı vatandaşların pazara ilgisinin az olduğu görüldü. Pazarcı esnafı pahalılığın önümüzdeki haftalarda da kar yağışının başlaması ile daha da artacağını ifade ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.