19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Pazarcı esnafından örnek davranış

Darıca 03.12.2019 - 18:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Pazarcı esnafından örnek davranış

Darıcalı Pazarcı Esnafı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne 3 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundular. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Darıca’da bulunan Pazarcı Esnaflar örnek bir davranışı imza attı. Darıca’daki pazarcı esnafı yardıma muhtaç engellilere verilmek üzere Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne 3 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundular. Pazarcı esnafı adına bağışta bulunan pazarcı esnaflarından Hicaz Atsız ve Cezmi Çeçen açıklamada bulundular. Pazarcı esnaflarından Hicaz Atsız ve Cezmi Çeçen yaptıkları açıklamada, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Pazarcı esnafı engelli vatandaşlarımızla ilgili olarak ne yapabilirizi düşünüyorduk. DAHA DUYARLI OLACAĞIZ Engelli vatandaşlarımızı küçük de olsa bir yardımda bulunmak istedik. Bu konuyla ilgili olarak Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ile iletişime geçtik. Melek Arıkan da yardıma muhtaç engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye ihtiyaçları olduğunu bizlere bildirdi. Bunun üzerine pazarcı esnafı olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne 3 adet tekerlekli sandalye bağışında bulunduk. Pazarcı esnafı olarak buna benzer günlerde daha da duyarlı olacağız” dediler. HABER: KÜBRA AKABALI

Darıcalı Pazarcı Esnafı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne 3 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundular.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Darıca’da bulunan Pazarcı Esnaflar örnek bir davranışı imza attı. Darıca’daki pazarcı esnafı yardıma muhtaç engellilere verilmek üzere Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne 3 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundular. Pazarcı esnafı adına bağışta bulunan pazarcı esnaflarından Hicaz Atsız ve Cezmi Çeçen açıklamada bulundular. Pazarcı esnaflarından Hicaz Atsız ve Cezmi Çeçen yaptıkları açıklamada, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Pazarcı esnafı engelli vatandaşlarımızla ilgili olarak ne yapabilirizi düşünüyorduk.

DAHA DUYARLI OLACAĞIZ

Engelli vatandaşlarımızı küçük de olsa bir yardımda bulunmak istedik. Bu konuyla ilgili olarak Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ile iletişime geçtik. Melek Arıkan da yardıma muhtaç engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye ihtiyaçları olduğunu bizlere bildirdi. Bunun üzerine pazarcı esnafı olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne 3 adet tekerlekli sandalye bağışında bulunduk. Pazarcı esnafı olarak buna benzer günlerde daha da duyarlı olacağız” dediler.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.