Pazarcılar Odası’ndan Başkan Demirci’ye Ziyaret

Çayırova 15.03.2018 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Pazarcılar Odası’ndan Başkan Demirci’ye Ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yoğun yatırım programının yanında belediyede misafirlerini de ağırlamayı sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır ve yönetimini kabul eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, sorun ve taleplerini dinledi.

Çayırova’nın çehresini değiştiren yatırımlara imza atan ve haftanın büyük bir bölümünde yatırımları birebir takip eden Demirci, belirli aralıklarla başkanlık makamında ziyaretçilerini kabul ediyor. Genelde haftada 1 yada 2 gün belediye içinde bulunan ve diğer günler haftasonuda dahil olmak üzere yatırımları inceleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Demirci, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır ve yönetimini makamında ağırladı. PAZARCI ESNAFI İÇİN ÇALIŞIYORUZ Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır ve yönetimini kabul eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, tebriklerini iletti. Çayırova’da kısa bir süre önce mahalle aralarında kurulan pazarları Kapalı Semt Pazarlarında hizmete sunduklarını ifade eden Demirci, pazarcı esnaflarının ve vatandaşların daha güzel ve modern bir ortamda  ticaretlerini ve alışverişlerini yapabildiklerini açıkladı. Mahalle aralarında kurulan pazarların kötü hava koşullarında hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar açısından sıkıntı doğurduğunu vurgulayan Demirci, ayrıca acil hasta olduğunda veya yangın gibi vakalarda pazarın kurulduğu cadde ve sokaklara girilememesinin önemli bir handikap olduğunu ve hayati önem arz ettiğini söyledi. Demirci, Çayırova'da kısa sürede hayata geçirdikleri iki kapalı semt pazarı ve Yavuz Selim Caddesinde  devam eden semt pazarıyla ilçede Kapalı Pazar sorununun tamamen çözüme kavuşacağını sözlerine ekledi.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yoğun yatırım programının yanında belediyede misafirlerini de ağırlamayı sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır ve yönetimini kabul eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, sorun ve taleplerini dinledi.

Çayırova’nın çehresini değiştiren yatırımlara imza atan ve haftanın büyük bir bölümünde yatırımları birebir takip eden Demirci, belirli aralıklarla başkanlık makamında ziyaretçilerini kabul ediyor. Genelde haftada 1 yada 2 gün belediye içinde bulunan ve diğer günler haftasonuda dahil olmak üzere yatırımları inceleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Demirci, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır ve yönetimini makamında ağırladı.

PAZARCI ESNAFI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır ve yönetimini kabul eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, tebriklerini iletti. Çayırova’da kısa bir süre önce mahalle aralarında kurulan pazarları Kapalı Semt Pazarlarında hizmete sunduklarını ifade eden Demirci, pazarcı esnaflarının ve vatandaşların daha güzel ve modern bir ortamda  ticaretlerini ve alışverişlerini yapabildiklerini açıkladı. Mahalle aralarında kurulan pazarların kötü hava koşullarında hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar açısından sıkıntı doğurduğunu vurgulayan Demirci, ayrıca acil hasta olduğunda veya yangın gibi vakalarda pazarın kurulduğu cadde ve sokaklara girilememesinin önemli bir handikap olduğunu ve hayati önem arz ettiğini söyledi. Demirci, Çayırova'da kısa sürede hayata geçirdikleri iki kapalı semt pazarı ve Yavuz Selim Caddesinde  devam eden semt pazarıyla ilçede Kapalı Pazar sorununun tamamen çözüme kavuşacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.