19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Pazartesi Bitiyor

Ekonomi 25.08.2018 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Pazartesi Bitiyor

Kamuya olan borçlar için getirilen yapılandırma fırsatında son günlere girildi. Başvuru süresi 27 Ağustos Pazartesi günü sona erecek. Maliye'ye olan borçlar için bu hafta sonu internetten başvuru yapılabilecek. Süreyi kaçırmayıp başvurusunu yapanlar, borçlarını kolayca kapatma imkanından yararlanacak. Yapılandırma ile 31 Mart ve öncesine ait borçların gecikme faizi, cezası silinecek. Bunun yerine Yİ-ÜFE tutarı hesaplanacak. Böylece toplam borçta önemli bir düşüş sağlanacak. İlk taksit ödeme süresi içinde peşin ödeme yapanlardan ise Yİ-ÜFE tutarının yüzde 90'ı tahsil edilmeyecek..

Kamuya olan lar için getirilen  fırsatında son günlere girildi. Başvuru süresi 27 Ağustos Pazartesi günü sona erecek. Maliye'ye olan borçlar için bu hafta sonu internetten başvuru yapılabilecek. Süreyi kaçırmayıp başvurusunu yapanlar, borçlarını kolayca kapatma imkanından yararlanacak. Yapılandırma ile 31 Mart ve öncesine ait borçların gecikme faizi, cezası silinecek. Bunun yerine  tutarı hesaplanacak. Böylece toplam borçta önemli bir düşüş sağlanacak. İlk taksit ödeme süresi içinde peşin ödeme yapanlardan ise Yİ-ÜFE tutarının yüzde 90'ı tahsil edilmeyecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.