19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Pazartesi Pazarı Yeni Yerinde

Gebze 02.09.2018 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Pazartesi Pazarı Yeni Yerinde

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz Pazar tartışmalarına son noktayı koydu. Muhtar Kandaz, Pazartesi Pazarı için alternatif bir seçenek üreterek pazarın yeni yeni yerini bir açıklama yaparak duyurdu.

Muhtar Kandaz, yeni Pazar yeri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Başta halkımız olmak üzere çok kişinin tepkisini çekmiştir. Belediyemizin almış olduğu bu karar yerinde bir karardır, fakat halkımızın da zor durumda kaldığı göz önündedir. Halkın yoğun olarak kullandığı bu caddeler şehrimizin ana damarlarından birer damardır ve şehir trafiğini çok zor durumda bırakmaktadır. Mahallemiz Arapçeşme’de trafiği sakin olan ve ara sokaklar vasıtasıyla ulaşımı ve her hangi bir acil durumda sıkıntı oluşturmayacak olan Şehit Mülazim Karatay Caddesi ile Şehit Onbaşı Oktay Kaya caddelerinin kesiştiği yere pazartesi pazarı kurma kararı aldık. Devam eden süreçte her hangi bir sıkıntı olursa onu da yeniden konuşup gereğini yapacağız.” ifadelerine yer verdi. KÜBRA AKABALI
Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz Pazar tartışmalarına son noktayı koydu. Muhtar Kandaz, Pazartesi Pazarı için alternatif bir seçenek üreterek pazarın yeni yeni yerini bir açıklama yaparak duyurdu.

Muhtar Kandaz, yeni Pazar yeri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Başta halkımız olmak üzere çok kişinin tepkisini çekmiştir. Belediyemizin almış olduğu bu karar yerinde bir karardır, fakat halkımızın da zor durumda kaldığı göz önündedir. Halkın yoğun olarak kullandığı bu caddeler şehrimizin ana damarlarından birer damardır ve şehir trafiğini çok zor durumda bırakmaktadır. Mahallemiz Arapçeşme’de trafiği sakin olan ve ara sokaklar vasıtasıyla ulaşımı ve her hangi bir acil durumda sıkıntı oluşturmayacak olan Şehit Mülazim Karatay Caddesi ile Şehit Onbaşı Oktay Kaya caddelerinin kesiştiği yere pazartesi pazarı kurma kararı aldık. Devam eden süreçte her hangi bir sıkıntı olursa onu da yeniden konuşup gereğini yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.